Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
-
M@trixfan
addikt
Nézd meg a Supervoice nevű programot. Nekem ezt adták annak idején a modemhez. Azzal lehetett hívást kezdeményezni és fogadni. Bővebben: link
-
Bara
csendes tag
köszi a válaszokat. Szóval én valóba na vezetékes vonalat akarom használni telefonálásra. De főleg bejövő hívásokra, mert vevőszolgálatos vagyok. Valami olyan progi kéne ami csörög ha bejövő hívás van és gépről fel tudom venni a telót. Jó lenne egy két extra is bele. A skype az netes nem jó... köszönöm előre is a segítségeteket
-
(Kolombusz)
veterán
Ha van telefonvonalad, akkor a windows beépitett tárcsázója is jó, de ezért rendesen fizetned kell, mintha telefonálnál és csak rendes telefonszámokat hivhatsz vele.
-
Bara
csendes tag
SZiasztok!
Szeretnék a notebookom modemjén át telefonálni a hangkártyába dugott headsettel. Valaki mondana valami progit erre? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest