- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor691
tag
A srácaim decemberben lesz, hogy 2 éve nyuzzák a 2db M30-ast. Náluk is probléma volt az USB aljzat kontakthibája, feszegetés esetén előfordul (pld. töltés közbeni játék). Nálunk Tatán az egyik mobilpatikában 2.500Huf-ért megjavították, forrasztás javítás volt. Az egyiket már kétszer javították. Jelenleg most tökéletes a töltés mindkettőnél. Egyébként hibátlanul működnek az M30-asok, pedig aztán használatban vannak rendesen.
-
Egon
nagyúr
Van egy ilyen márkájú tabletünk (tán M40, a fene se tudja). Olyan hibajelenséget produkál, hogy nem töltődik, pontosabban ha egy kicsit megdöntöm a töltésnél a csatlakozót, akkor tölt (kontaktos lehet valami a töltőcsatlakozásnál).
Érdemes valamilyen helyi szervizbe bevinni? Már nem garis a cucc. -
MrVinyl
csendes tag
Sziasztok!
Teclast P20HD kijelző betörött, van Magyarországon valaki, aki a javítással foglalkozik?
Érdemes megcsináltatni?Aliexpressről lehet rendelni, viszont honnét tudom hogy csak a touch screen kell, vagy az lcd display is?
Köszi a válaszokat. -
g0dl
addikt
m40-re a mai dátummal nekem mutat egy frissítést. Még nem raktam fel.
-
Nekem M40 van és semmi gongom nincs vele, és bátran írom le jobb mint a Huawei M5 tabom volt.
-
Gyuro76
csendes tag
Sziasztok, nálunk 3 is használatban a gyerekek által (M20 és 2xT30) eddig (kopp kopp) hiba nélkül, legfrisebb is túl a fél éven, digitális oktatással felavatva
Viszont az egyik sajnos a gravitáció hatására megrepedt/törött (üveg)és az a kérdésem tudtok-e olyan szervízt, ahol ezt reális áron esetleg tudják javítani vagy ez nálunk nem megoldható? Törés ha jól tudom ráadásul nem is garis.
Köszönöm! -
Plaz
csendes tag
Megosztom én is a sztorim, mert kísértetiesen hasonlít többetekéhez, P20HD, fél éves, Banggoodról, tökre elégedett voltam vele, aztán egyik napról a másikra nem csatlakozott semmilyen wifihez, két nappal később már nem reagált a képernyője semmire, factroy reset után kb egy órát működik, majd megint meghal.
Írtam a supportnak, küldjem el szervízbe, javíttassam meg küldjek számlát és fizetik, mondtam hogy itt nincs erre szakosodott szervíz se alkatrész, és nem éri meg javíttatni, erre felajánlottak 10k-t, nem fogadtam el, majd egy héttel később 20-at, azt sem fogadtam el, majd hogy küldjem vissza és kifizetik a teljes vételárat, de visszaküldeni is kb 15ezer, úgyhogy elfogadtam a 20ezret, vissza is utalták 3 napon belül.
Igazából akinek van jó ötlete mit érdemes csinálni vele az very welcome, mert így csak az ajtót kitámasztani jó, vagy ha valakinek kell alkatrész belőle akkor írjon. A kövi egy lenovo lesz. -
joe833
újonc
Sziasztok!
Törött kijelző miatt kb. másfél hónapig nem használt Teclast tabletet szeretnék bekapcsolni. Töltőn van pár órája, de nem reagál semmire, így azt se tudom töltődik e.
Van valakinek tapasztalata mennyi idő után lehet bekapcsolni, vagy mit kéne csinálni, hogy töltődjön a tablet?
Köszönöm -
Beni2360
félisten
Na a Jun.11.-n vásárolt Teclas M10 SE Görögországban elhalálozott, végre az eladó is elismerte "Hello, dear this package might be lost we advice refund." Indítottam a refundot. legalább megvehetem itthona Tkomtól akciósan a Lenovo TAB M10 FULL HD PLUS - 22 hónapig 2080 Ft
(Teljes vételár: 45 760 Ft -
Gkaresz66
tag
válasz
Watercolour #802 üzenetére
Belefutottam én is egy M16 készülékkel az általad leírt hibába, itthon megoldotta egy noname cég 10 ropiért.
-
LWhite
tag
válasz
Watercolour #802 üzenetére
Igen, pontosan ugyanezzel a hibával, pontosan ugyanezzel a válasszal a Banggood részéről... Eddig nekem eléggé csalódás ez a készülék.
-
Watercolour
aktív tag
Sziasztok,
Banggoodról vásárolt Teclast M40 tabletem fél éve gyakorlatilag probléma nélkül működött pár nappal ezelőttig. Megpróbáltam feloldani a kijelzőt, de a power gomb nyomására nem kapcsolt be. Próbáltam tölteni, nagyon sokáig tartani a power gombot, semmire sem reagál. Mivel még garanciás, nyitottam a banggoodon ticketet, hogy javítást kérnék, itt a hibaleírás és a videó. Válaszként azt kaptam, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és utólag, ha reális a javítás költsége, kifizetik nekem, de ettől megszűnik a garancia. Őszinte leszek, ezt nem szívesen tenném meg, garanciában csinálják meg ők vagy javítsák meg, ahogy az elvárható.
Kérdésem az, hogy valaki találkozott már ennél a tabletnél ilyen hibával? Nincs rá valami házi megoldás? Elég dühítő ez.
Köszönöm.
-
Beni2360
félisten
Valaki esetleg az M40 se-hez itthon tokot meg üveget tudna ajánlani?
-
w.miki
veterán
Teclast M40 10.1inch Tablet problémám van.
OTA legfrissebb V1.01_20210323 FirmWare
Gyári beállítások után, amikor visszaállítottam a rendszert, rendszeresen eldobálja a wifi-t.
Utána nem is lehet belépni a wifi beállításokba.
Újraindítani sem lehet az újraindítás paranccsal, csak ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot. Aztán egy ideig jó... -
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #757 üzenetére
Idöközben, kideritettem az M15 DC töltöportjának a titkát.
A szükséges és helyes polaritás az 5 Vos dc tápon a középen pozitiv.
A táp 2,5A -t tud tolni.
Gyorsabb is, majdnem fele idö alatt feltölti mint az USC C-n.
A másik elöny, hogy töltés közben hozzáférsz az USB C-hez is mindig. -
sancika43
csendes tag
Márpedig az enyém nem műkődik így . Az ADB...s dolgot meg nem akartam kiprobálni,ugyanis nem hiszem el hogy a bill.kombinációval nem lehet megoldani.
Idöközben rájöttem mit,miután,mennyi ideig kell nyomni és mit,mikor kell elengedni(már a gombokra értem). Csodálkoznátok ha leírnám. És csak így működik. A klasszik indítás nem. -
sancika43
csendes tag
Lejjebb már írtam hogy ez nem müködik. A neten csak ez van más nincs. Azért köszi.
-
sancika43
csendes tag
Senkinek nincs ötlete a boot menü elöcsalogtására az M40 nél??
-
LWhite
tag
Hm, köszönöm, ez nem túl jó hír. Sajnálom, hogy a tesztek erre a részre nem tértek ki, mert azért elég fontos szempont (nekem) az értékelésben, az összkép során. Ha korábban tudom, biztosan nem ezt a márkát/típust választom...
De szétnézek Alldocube fronton, M40-et meg hátha el tudom még adni (olyannak, akinek nem fontos a videochat). -
tomchy
tag
Sajnos nincs rá tuti megoldás. Én mostanában több M40 és P20HD-val fürödtem be hasonló problémákkal, ismerősöknél.
M40 esetén csak Zoom-on lett nagyjából jó. Többinél (Messenger, Viber) csak fülessel működik makulátlanul. Hangszóróval nem próbáltuk.
Inkább a mikrofonja lesz a ludas, de lehet, hogy külső hangszóróval javul a helyzet.Volt, akinek helyette Alldocube lett és azzal tökéletesen működik bármelyik alkalmazás (iPlay 20 és iPlay 40 is ki lett próbálva).
-
LWhite
tag
Sziasztok! Fórumos és egyéb tesztek ajánlására vásároltam egy Teclast M40-et ajándékba, általános használat + videohívások céljából. Na, itt tévedtem egy óriásit, mert bár a 8MP-es előlapi kamera teljesen megfelelő lenne, olyan iszonyatos visszhangot produkál, hogy a célra gyakorlatilag használhatatlan!
Olvastam itt a fórumon, hogy esetleg zoom-on nincs zavaró visszhang (amit nem használunk), viszont minden más kliens esetén ott van, megszüntetni nem lehet.
Van valakinek megoldása a problémára, mert valószínűsítem nem vagyok egyedül a gonddal?
Esetleg egy bluetooth hangszóró csatlakoztatása megoldhatja a gondot? Ebben az esetben teljes egészében kikapcsolja a beépített hangszórót a videóhívás közben és aktív a mikrofon?
Sajnos nem tudom kipróbálni (ajándék volt és ott csak valóban a használat történik), de ha valaki ennek az ellenőrzésében (vagy a tapasztalat megosztásában) tudna segíteni, megköszönném, mert akkor annyit még rászánnék, hogy beszerzek egy hangszórót is mellé. Köszönöm! -
Surplus
tag
Van egy Teclast t20-as tabletem, ami még most is remekül megy, de az akkumulátora már gyengélkedik. Cserélni kellene, de sehol sem találok hozzá megfelelőt. A típus számot sem ismerem. Szétszedni meg nem akarom még. Tudnátok segíteni?
-
sancika43
csendes tag
Elfelejtettem leírni melyik típussal nem boldogulok. M 40
Bocsi. -
sancika43
csendes tag
Valaki tudna segíteni? Nem tudom elocsalogatni a boot menüt. Minden kombinációt kipróbáltam a gombokkal. A klasszikus hard reset volume+ power gomb nem megy. Valakinek valami ötlete???? A neten nincs semmi.
Köszi.
Vagy valami frissítést tud valaki? -
tomchy
tag
Az M40-re érkezett frissítés javította a mikrofon problémát. Nagyjából működik, legalább hallani lehet, ha beszélek.
Zoom alatt nincs visszhang, viszont Viber és Messenger alatt van.
Erre (a fülhallgatón kívül) van vajon valami megoldás? Mert ha Zoom alatt jól működik, akkor a többinél miért nem? -
Fucsi666
csendes tag
Sziasztok! Teclast P20HD tabletet lehet itthon javíttatni vhol? Kijelző végig van repedve .
Ha igen hol tudnám? Előre is köszönöm! -
Somatom
veterán
válasz
V.Stryker #763 üzenetére
A kettő nem függ össze. A T10 -re tudom telepíteni a Play -ről, mégsincs HD. HD tartalom csak a támogatott eszközökön van. Mindkét szolgáltató honlapján megtalálod a készüléklistát. A csájnatabok nincsenek benne, tehát azokra tök mindegy, hogy Play -ről, vagy apk -ból telepíted.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
P20HD-n gondolkodom, de valami olyat olvastam róla, hogy playből netflixet és hbo go-t nem lehet rá letölteni, csak apk-bol megy rá, de úgy meg nincs FullHD tartalom.
Mennyire igaz ez és van-e megoldás rá?
-
ratobi
senior tag
válasz
newline610 #760 üzenetére
Ja.. Úgy jó nekem is.. 😀
-
-
ratobi
senior tag
válasz
newline610 #758 üzenetére
A mikrofonon nem javított? Neked azzal nincs gond?
-
Ma reggel jött egy frissítés az M40-re, az újraindítás után telepítettem a Messengert, ami most már működik. Skypeot még nem próbáltam.
-
g0dl
addikt
válasz
_csocso_ #752 üzenetére
"Kaptam egy firmwaret a gyártó tol, most úgy néz ki, hogy működik."
Ez jó, hír, hogy nem 0 a támogatás."Azt nem tudom, mennyi back door t tettek bele"
Attól tartok a mobileszközök használatba vételekor elfogadott számtalan szerződés valamelyikében apró betüs mellékletként 1 pontos fehér alapon fehér betűvel szedve valami ilyesmi látható.
Hozzájárulok, hogy az alább felsoroltak közül legalább két szervezet kémprogramja/backdoorja fusson a rendszeremen.
- NSA
- KGB
- Kínai titkosszolgálat
- MOSZAD
- tetszőleges egyéb -
_csocso_
senior tag
Kaptam egy firmwaret a gyártó tol, most úgy néz ki, hogy működik. Messenger túloldalon visszhangos, de megy. Többi is. Azt nem tudom, mennyi back door t tettek bele, vagy egyéb nyalánkságot, egyelőre marad.
-
Luissimo
veterán
MÁS:
hali,
valaki mintha már kikisérleteztevolna, hogy a Teclast M16 tablet DC porthoz milyen töltő, milye fesz és áramerősség és főleg milyen tipusú, mekkora dugóméretű szabvány kábel kell, hogy ne járjunk ugy mint SomaTom, aki fordított polaritással akasztotta ki a kütyüt és csinált belőle húsvágódeszkát.(melyik a plusz, a közepe vagy a széle?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest