- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Nem gondolom, hogy megszűnt volna. ATC gyakorlatilag FXCM IB-je. pár napja cseteltem velük mert a tőkeáttétem visszavették 50-re 200ról és azt mondták FXCM-el beszéljek ezügyben. FXCM meg azt mondta, hogy a napokban zajló nagy volatilitás miatt vették vissza. Ja és lehet még tovább csökkentik és majd szólnak MIUTÁN megtették....pfff...akkor már én is látom.
Bízom a dodó erőben a jen és az euro gyengeségében, mert nem szívesen zárnám be kevesebb profitban. Így ugyanis a teljes alaptőkémnél is több a fedezet igényem....a profitból finanszírozódik a pozi. Ha vissza tennék akkor megnyugodnék mert máris a felére esne vissza a margin igény....no mindegy.
-
Dzoli
tag
Új videó a Youtube csatornán.
Tegnapi egyszerű pullback kereskedés USD/CAD páron. -
Dzoli
tag
A weboldalt hegesztettem, arra került fel egy csomó újítás.
- Sabloncsere kétszer, mert az eredetiben kéretlen reklámküldési lehetőség volt illetéktelenek részére, a másodikkal meg nem működött a Tapatalk. A harmadik lett végre jó.
- Fórum használata már mobilról is, a Tapatalk alkalmazással.
- Új slideshow modul a címlapra.
- Hozzászólási lehetőség a cikkekhez.
- Online árfolyamgrafikon, és magyar időzónához igazított gazdasági hírek oldal.
- Weboldal optimalizálás. A sebesség 25%-ról 92%-ra javult.
- Biztonság fokozás, és gyorsítás az Incapsula komponenssel. Így már CDN szervereken keresztül érhető el az oldal, amik cachelik a tartalmat, ezáltal gyorsabb betöltődést tesznek lehetővé, és szűrik a kéretlen látogatókat.Mellette próbálom csipegetni a piacot, de nem volt olyan orbitális kasza, amiről videót csináltam volna.
De péntektől indulnak a közös kereskedési napok, szóval várható videó is hamarosan.
-
Dzoli
tag
Köszi!
December 12.-én lesz egy élő előadásom is a Trader's Night rendezvényen.
Akit érdekel, azt várom sok szeretettel. -
aAron_
őstag
-
attiati
veterán
Tudom, de a piacokat nem a kisbefektetők mozgatják, bankközin meg nem létezik ez a gap.
Akkor miért zártad a rés betöltése előtt?Még vagy 100 pont benne van a poziban az elmélet szerint.
Nézz rá 2012/05/07-től az eurusd-re. Hetes, de még a havi charton is ott maradt a rés. Onnan még kb 7% zuhant az árfolyam és csak szeptemberben töltötte be az összes létező retail brókernél. Miközben a bankközi piacon az ott egy semmi volt. A piac jóval előtted indul, nem csoda, hogy gap-ek keletkeznek.
Egy eurusd-ben nem létezik az a szó, hogy gap, legfeljebb egy nagyon illikvid vasárnap kora esti kereskedési időszakban maximum percekre.
Ezt a rés elméletet akkor kellett végiggondolnom, mikor bent álltam eurchf-ben 2-3 lottal 1,2010-ről longb irányban és vártam, hogy mikor indul meg. Teljes nyugalomban átaludtam az éjszakákat hónapkonon keresztül, hisz az snb úgyis megvéd, ha pedig mégsem, akkor kistopol a brókerem. De ha a hétvégén bármilyen bejelentés érkezett volna SNB részéről, akkor engem simán átugrott volna a gap vasárnap este, mivel az összes retail bróker késleltetve indítja a kereskedését. Pedig a piacon nem lett volna gap.
-
attiati
veterán
Azt jelenti, hogy ott nincs semmiféle gap, tehát fals dolog erre játszani.
Csak azért van a charto(do)n gap, mert a piachoz képest 2-3 óra késéssel indul a kereskedés a legtöbb retail brókernél. Bankközi piacon és bloombergen nálunk helyi idő szerint 19:00kor indult. (ha már mi is nyári időszámításban lennénk, akkor 20:00) -
batorpeti
tag
Múltkor linkelte valaki a PSZÁF felmérést, hogy a magyarok átlagosan 744 ezer ft-ot veszítettek 2011-ben forexen. Szerintem ezért kevés azok száma akik tőzsdei kereskedésből származó jövedelem után adóznak, a többség egyszerűen veszteséges.
-
Dzoli
tag
Én nem ismerek olyan személyt, aki pár perces ugrabugrákkal, bizonyítottan, és tartósan nyereségesen tudna kereskedni. Egy tisztességed daytrade pozíció 15-30 percnél kezdődik, amit jól lehet tervezni, és nagy valószínűséggel kitermeli a brókerköltséget, valamint a kezdeti kockázat többszörösét.
Olyat sem ismerek, aki abból élne, hogy bármikor beugrik egy kis pénzért a piacra, mintha csak a sarki zöldségesbe menne le. Olyat viszont többet is, akik akár órákat is várnak egy-egy kedvező belépési szituációra. Addig viszont csak nézik a monitort és ott ülnek napi 8-10 órát, hiába csak 30-40 percet töltenek el ténylegesen kereskedéssel. -
amargo
addikt
Le írtam, egyszerre 1-4 kötés fut. Mi értelme van 1 kötést indítani?
"Ezt meglátnák a nagy öreg tőzsdések forognának a sírjukban"
Ne haragudj, de erre nem tudok mit írni.
Tény, hogy majdnem 2 év alatt 37e kötés van benne, de miben más, mintha csak 37 lett volna? Én magyarázatokat kérek, mert ezzel a hozzá állással csak szűklátókörűséget bizonygatsz -
morhange
tag
Ez is csak nézőpont kérdése, attól függ melyik oldalt nézzük. Átlag lakosságnak sehogy sem jó, amíg ez a pénzszívó rendszer működik. Tőzsdéseknek meg elvileg mindegy, lényeg, hogy lehessen tudni merre kell nyitni.
Jó lenne ide egy bennfentes aki tudja mit akarnak odafönt
-
Fecdzo
senior tag
Ilyenkor csak a kockázatkezelés kompezál....egy ilyen gyertya ellen nem véd semmi, csak ha épp nem tradelsz, de azt meg honnan tudhatná az ember mikor ne tradeljen...ilyen ez a popszakma.
Különben meg inkább azt várták, hogy jövőhéten lesz egy ilyen bejelntése a svájci jegybanknak a kamatdöntéssel együtt...mondjuk az sem véletlen h blöffölnek ilyenkor különben mindenki már előre pozicionálna..
-
Ferdzsoo
addikt
Semmi extra, csak egyszerűen letört egy alsó támasz.
És utána rögtön nem volt erősebb visszateszt sem. Ezért nem vett ki a stopp-
A trigger az ponthogy belépési jel.
De most nyomtam is két erős bukót, volt most eladásom EURCHF-en 1.1029, és 1.1069-en.
Gyönyörű bukók lettek belőle... -
Fecdzo
senior tag
Amúgy Fx-en én a gyertyáknak sem nagyon hiszek. Ahol igazán hihetsz az a részvény piac és ott bizony iszonyú szépen is működnek. Itt Fx-en talán a hosszú kanócok árulkodnak. Mondjuk ez a doji és kalapács szépen együtt áll...
Én nem kötöm ezt mert nem ez a stratégiám amit szeretek követni.
-
sc200
csendes tag
Igen, azt hiszem másképpen kellett volna kezdeni, (most már látom) de ahogy a topikot olvastam elég sok negatív dolog jött le főleg a kereskedésekkel a próbálkozásokkal kapcsolatosan, így gondoltam a pozítív eredmények megosztása nem biztos, hogy rossz kezdés....de tévedtem.
(meg sajnos igen lényegretörő a habitusom...nem szeretem a kertelést...)
-
amargo
addikt
Nehéz dolog ez, az biztos!
Remélem sikerül stratégiát faragnod rá
Én is jelenleg én is nézegetem, kapok egy mailt és megnézem mi történt.sc200: Ha gondolod írjál a stratégiáról. Én kíváncsi vagyok. Hozzáteszem, egy kép nem fog itt senkit meggyőzni, mert ilyet bárki tud csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest