Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
Peterhappy #7789 üzenetére
Ferdzsoo kolléga nagyon jól mondja! Én is kezdetben Oadánál voltam (annak már több mint 10 éve
), de aztán szépen eltanácsoltak...meg a szemem láttára tgítottak spreadet úgy, hogy kistoppoljon, majd a tüske abban a pillanatban eltűnt....magyarázat? "sajnos illikvid volt a piac"...
Miért pont árucikkekkel akarsz kereskedni? Van valami stratégiád? FXCM továbbra is a legnagyobbak közül való, náluk ECN számla is van, amiról jó emlékeim vannak (vagyis jobbak mint az MM számla esetén
). Viszont Interactive Brokers kihagyhatatlan akármivel is tradelsz. Lényeg, hogy legyen FCA engedélye a brókernak és ECN számlán kereskedhess.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Peterhappy #7789 üzenetére
Az a baj hogy nagyon könnyű összekeverni azt az !érzést! hogy a piac ellened van, illetve azt a !tényt! hogy tényleg a brókered vadássza a stoppjaidat.
A lényeg hogy olyan brókernél érdemes lenni aki nem Market Maker. Jellemzően magasabb díjakkal rendelkeznek, jóval nagyobb minimum kezdőtőkével lehet náluk számlát nyitni, de itt legalább nem fognak trükközni, se a kifizetéseiddel, se a tradejeiddel. Mindenesetre én MM-el nem foglalkoznék. Ha jó kereskedő vagy nem azon fog múlni hogy mennyi a brókerköltséged, viszont a tényleges stopphunton és egy gyenge ügyfélszolgálaton/meg egy cipruson bejegyzett brókercégen nagyon sok múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest