Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Hege1234
üzenetére
5000 euróval nem nyitnék elsőre számlát, az biztos. 500 dollár miért felel meg semminek az éles számlán?
Jelenleg 500 dollárral indítottam az összes demó számlát 1:100-as tőkeáttéttel. 1:500-at engednek egyébként maximum. Azt, hogy mennyire befolyásolnak az érzelmek, ezt egyelőre csak én tudom, viszont, ha nem próbálja meg az ember az éles számlát, akkor soha nem fogja megtudni, hogy mennyire tér el érzésben.
Abban egyetértek és el is fogadom, hogy még várnom kell vele, hisz alig kezdtem el a dolgot, viszont nem szórom a demó számlán a pénzt. Amit lehet persze negatívnak is venni, de én pont pozitívumnak fogom fel, mivel már itt sem engedem meg magamnak azt, amit az éles számlán sem engednék meg.
Szóval akkor nagyjából azt mondjátok, hogy a saját érzéseim, saját magam leszek a pénzem ellensége, amikor éles számlát nyitok. Ezt el kell, hogy higgyem, mivel mindenhol ezt olvastam, illetve személyes tapasztalatom nincs erről.
Végül jöjjön egy konkrét kérdés. Az éles számlán pontosan hogy működik a kifizetés? Ha én úgy döntök, hogy kiveszek x összeget, abból mennyit kapok a kezembe? Itt leginkább adóra gondolok, vagy egyéb ilyen buktatókra, mert elég jól hangzik az az összeg, amit én elterveztem, de lehet, hogy a felét se kapom meg, adóval meg mindenféle levonásokkal együtt. Ha számít valamit, akkor az FxPro-nál nyitottam demót, illetve nyitnék majd éles számlát.
Köszi előre is.
(#6958) WiZARD Akkor én azon kevesek közé tartozok.
-
WiZARD
veterán
válasz
Hege1234
üzenetére
Szerintem még mindig több értelme van egy 500$ számlának (de akár egy 50$ -os centes számlának is) mint a demón való játéknak.
De ez biztos egyénfüggő. Én nem tudom a demót komolyan venni. Pszicho-ba teljesen más. Biztos van aki tud örülni a demó nyereségnek, és aki nem tud aludni a demón lévő nyitott bukó miatt, de szerintem elég kevesen vannak így

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi