Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Caruso77

csendes tag

válasz Dzoli #6001 üzenetére

Kedves DZoli! Köszönöm a válasz! Sokat segített a számításokban a magyarázatod. Most ismét van egy hasonló problémám. EUR/GBP devizapáron nyitottam short pozíciót 0.86717-es árfolyamon tegnapelőtt, amit ma zártam le 0.85467-es szinten. A kötésméretem 3 mikrolot volt én erre 37,5 EUR profitot számoltam, viszont 43,88 EUR lett helyette. A számlám EUR devizanemben van. Mivel a devizapár egyike a számlám devizaneme így értelmetlen a kereskedett devizapár második devizájának az árfolyamát vizsgálni. Most mi okozta az eltérést? No nem mintha haragudnék a többletért, de ez negatív irányban is könnyen előfordulhatott volna.
    Januárra az előbbi hozzászólásomban említett 2 trade az USDCHF páron az 5%-os profitcélt teljesítette. Én is azt mondom, hogy kezdőként nem érdemes 4 órás vagy 1 napos time frame alatti síkon kereskedni, mert vannak időszakok, ahogy ma is az EURGBP-n, hogy a piac fel le csapkod és kiüti a szűk stoppokat, illetve a nagyobb időtáv biztosabb jeleket ad és 2-3 mikrolottal 1000 EUR számlával néhány trade segítségével kivitelezhető a havi 5-6%.

Új hozzászólás Aktív témák