- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Mindent megválaszoltál, köszönöm szépen!
Teljesen így gondoltam én is a stratégiát, azzal a különbséggel, hogy én azt hittem Neked van egy fix célár (pl 10pip) amit ha elér az árfolyam mindenképpen részt zársz. De ez így mégjobb ahogy leírtad, mert így mindig más mértékű lesz a stoppod is, hol kisebb hol nagyobb. A lényeg hogy a pozi ne maradjon kockázatban..."Részzárás nélkül a belépési pont környékére visszatérő ár látványától biztos elbizonytalanodom. Ilyenkor nullában lezárnám az egyébként jó pozíciót is, mert pszichikailag nem tudom megtartani, és attól félnék vesztőbe fordul."-
Ez egy iszonyatosan nagy igazság, én sszámtalanszor jártam így azelőtt.
A részzárás ezt a veszélyt is megszüntetni.- -
amargo
addikt
Végig néztem a képeket, noha nálam elég hamar zárja, de összességében pip-ben hasonlóan hoz. A csúszó stoppal valami hasonlót akarok én is elérni, de M15 ön kereskedem, 7-11 pip nyereséggel, ezt szeretném kitolni, hogy magasabb tp adok, de a stop-ot húzgálom majd utána bizonyos logika alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged