Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
A heten kezdtem el nezni ezt a programot. 2 napig csak kattingattam mint egy felhulye, neztem a beallitasokat.
Naplozni tudom muszaj es csinalni is fogom a software hasznalatba belejottem mar csak kell nyitnom meg egy demo szamlat mert a mostanit ketten hasznaljuk azt naplozva meg sokra nem megyek. Ebbe a metatraderbe az alap dolgok megvannak naplokent (mikor, mit, kotesegyseg, ar S/L, pozicio lezarasa, profit) a megjegyzeseket majd melle vezetem.
Arfolyam mozgasat a pozicio utan is nezem illetve azt csinalom meg, hogy valahova az idobe visszatolom a chartot es leirom, hogyha az akkori allapot lenne akkor mit tennek majd gyertyankent tolom elore, hogy lassam bejott volna-e az amit csinaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi