Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Nos mivel nem tradelek már délután ezért pontosan nem tudom. Az estét akkor fogod tudni hogy elkezdőött hogy a spreadek nagyobbak lesznek....asszem este 8 vagy 9 az az időpont.
Igen magyar idő szerint mert a java platform a te időddel számol automatikusan.
Ez a lower bound és upper bound elméletileg egy limit order lenne. Alsó és felső határa a vételi és/vagy eladási oldalnak. Nem nagyon szoktam használni, sőt még egyáltalán nem használtam!
Igen a market order lényege (piaci megbízás), hogy azonnal pozícióba akarsz kerülni és nem számít ha elcsúszik az árad. Ez illikvid részvényeknél akár 10 centet is számíthat ami szignifikáns lehet, de a likvidebb devizapárok ilyen nincs. A limit order (limit áras megbízás) megadod a maximumot vagy a minimumot amin belül teljesül a megbízásod ha eléri az árat. Itt oandánal kicsit furin van, megmondom őszintén nem néztem még meg mert nem volt rá szükségem.
A close all trade azt jelenti, hogy MINDEN nyitott pozíciót lezár a rendszer egy ellentétes orederrel. Szóval lehetsz longban és shortban is egyszerre bezár minden pozíciót. A long pozíció az az mikor az árfolyam emelkedésére számítasz a short pozíció pedig mikor a csökkenésére számítasz. Shorthoz sell longhoz buy order kell. A shortot buy-al zárod a longot sell-el. De mivel stoppot állítasz be minden trade előtt (mert fogsz;) ) elég azt manuálisan úgy húzni a grafikonon, hogy elérje az árfolyam és automatikusan zárja a pozíciód.
Egyszer sem vesztettem el, mert a money managementem megvédett a nagy veszteségektől!! Inkább nyeld le a kicsit mint hagyd víz alá menni a pozid. Mert onnan meg már jön a reménykedés meg ilyenek, a számlád meg onnantól be fog szakadni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest