Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Socket AM4
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Ha lenne biztosan használható progi amin 2 gomb van Long meg short akkor szerintem már rég nem lenne tőzsde mert mindenki azt használná és mindenki csak jól döntene de ugye ilyen nincs sajnos.
Viszont van egy könyv ami kb 40 50 oldalon keresztül csak alakzatok felismerésével és célárfolyam számítással foglalkozik 3szög zászló formációk rések stb...ha ezeket beseggeli az ember és gyakorolja kitartóan akár úgyis h a múltbeli chartokon megkeresi ezeket akkor szerintem sikeres lesz. MIvel az okosok azt mondták h minden szituációra ugyan úgy reagál a piac azaz ha a múltban így döntöttek akkor most is így fognak dönteni,ha úgy akkor úgy.
Mondjuk szerintem mivel a könyvekbe neten mindenhol ezeket hangoztatják önbeteljesítőek ezek a formációk.Szóval ha kitörés van egy csatornából akkor mindenki azt várja és akkor fog lépni,remélem érthetően magyaráztam el nagyjából
bár ez csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- SzoftverPremium.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár ez csak az én véleményem