Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poprad
újonc
sziasztok, én is az adózással kapcsolatban szeretnék kérdezni. én is nyitottam demót, az oandánál, nagyon tetszik, csak amiatt nem merek nyitni éles számlát, mert az adózással kapcsolatban senki nem tud mondani biztosat. írtam az oandának és azt válaszolták, hogy ők az amerikai adóhivatalnak nem adnak ki adatot, így csak magyarországon kell adóznom.
de azért, mert banktitkot nem kell kiadniuk, vagy mert adózni ott egyálatlán nem kell?
az se világos, hogy itthon hogy kell adózni meg az adóbeavallást elkészíteni, évente vagy negyedévente?
egyébként érdeklődtem a quaestornál, ott azt mondták, hogy 36% Szja-t és 11% EHo-t kell fizetni. szóval teljes a káosz.
tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sziasztok, én is az adózással kapcsolatban szeretnék kérdezni. én is nyitottam demót, az oandánál, nagyon tetszik, csak amiatt nem merek nyitni éles számlát, mert az adózással kapcsolatban senki nem tud mondani biztosat. írtam az oandának és azt válaszolták, hogy ők az amerikai adóhivatalnak nem adnak ki adatot, így csak magyarországon kell adóznom.