Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Na, akkor előlehet venni az emlékeket....(mi anno direkt arra játszottunk, hogy kento legyen
többiek imádtak érte mert mindenki nyomta)....A technikai elemzésben eleve benne van egy önbeteljesítő hatás, bár én nem így szoktam hívni. Az emberek bizonyos történésekre többnyire ugyanúgy reagálnak mint a múltban. Hogy melyik indi jó, azt meg kell vizsgálni. Kell egy kis előny, azt meg csak úgy tudsz szerezni ha nem ahhoz a tömeghez tartozol aki veszít, ergo kérdezd meg őket mit használnak és azt kerüld el....mondja egyik mentorom...tudom, tudom más tollával ékeskedni...de ez inkább egy info morzsa amin kellően ellehet rágódni.
Tesztelj, fejlessz, figyelj, tanulj és legfőképpen fegyelmezd magad....és meglesz az eredménye....
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
többiek imádtak érte mert mindenki nyomta)....