Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel a modemmel, de nekem csak problémám van vele. Internetet állandóan leáll miközben az IPTV meg működik. Újraindítással persze megjavul a dolog egy fél napra, de aztán kezdődik elölről. Gondoltam már rá, hogy valami IP cím kiosztási hiba lehet, de akkor miért szűnne meg a net minden egyes készüléken egyszerre? Meg elvileg minden jól van beállítva... próbáltam rajta port forwardot is állítani, de attól meg a router webes felülete teljesen összeomlott, nem lehetett rajta utána állítani semmit, megint újra kellett indítani.. de a port forward -tól utána is ez történt, úgyhogy azt töröltem, maradok a DMZ -nél.
Kicsit utánaolvastam ennek a modemnek és itt ilyeneket írnak róla:
The lowest-end cable modem available for UPC, KabelDeutschland and other cable internet provides is the Technicolor TC7200. It is marketed as "modem", but in fact it is a router.
The firmware is branded/limited, buggy and "ugly" (e.g. complete web interface live-translates via javascript, non-working options like bridge-mode and wifi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- OEM Nvidia Geforce RTX 3060 12Gb
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest