Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel a modemmel, de nekem csak problémám van vele. Internetet állandóan leáll miközben az IPTV meg működik. Újraindítással persze megjavul a dolog egy fél napra, de aztán kezdődik elölről. Gondoltam már rá, hogy valami IP cím kiosztási hiba lehet, de akkor miért szűnne meg a net minden egyes készüléken egyszerre? Meg elvileg minden jól van beállítva... próbáltam rajta port forwardot is állítani, de attól meg a router webes felülete teljesen összeomlott, nem lehetett rajta utána állítani semmit, megint újra kellett indítani.. de a port forward -tól utána is ez történt, úgyhogy azt töröltem, maradok a DMZ -nél.
Kicsit utánaolvastam ennek a modemnek és itt ilyeneket írnak róla:
The lowest-end cable modem available for UPC, KabelDeutschland and other cable internet provides is the Technicolor TC7200. It is marketed as "modem", but in fact it is a router.
The firmware is branded/limited, buggy and "ugly" (e.g. complete web interface live-translates via javascript, non-working options like bridge-mode and wifi).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest