Hirdetés
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Powerbank topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magával a router szolgáltatásaival tíz emberből kilenc biztosan elégedett, ha lenne benne IP-reservation, akkor talán százból kilencvenkilenc lenne.
Én a minőségen filozofáltam, mivel egy barátomnál is hibák jelentkeztek, ami az esetemben a kettőből-kettő esetet valósítja meg.
Ez persze még nem reprezentatív minta, és nem ismerem a UPC szerződéses hátterét, de volt már némi kapcsolatom hasonló, nagy volumenű eszközkihelyezésre, ahol a szolgáltató brutálisan nagyot bukott azon, hogy egy kicsit spórolni próbált a minőség rovására.Csak úgy felvetettem ennek a lehetőségét. Persze ha ezek a hibák nem jellemzőek és/vagy a UPC megfelelően fedezve van gyártői/beszállítói oldalról, akkor tárgytalan az egész.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest