Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Megszokás kérdése bár én nem teázom de a kv-t már nem tudom meginni cukorral...
Úgy megszoktam már, pedig regebben el se tudtam kepzelni hogy lehet úgy meginni... Az biztos hogy az elején erőltetni kell mert nem volt jó... Ezert gondolom hogy a teánál is jobb ha üres... 
-
kk831228
addikt
Olyan kérdésem lenne még hogy ezeket a teákat légmentesen kellen visszazárni vagy nem szükséges??

-
kk831228
addikt
1 l - hez egy teáskanál??

Forraltam edénybe vizet, átöntöttem bögrébe lemértem 80 fok körül volt és raktam előbb 1 teáskanálal 2.5 dl vízhez egy szűrővel... Rájöttem hogy nem jó mert a kicsi szűrőbe nem tudnak kinyílni a levelek és inkább beleöntöttem a bögrébe majd 3 perc múlva leszűrtem... A bögrébe már szépen kinyíltak a levelek...
Még elsőre volt is minimális íze de 2-3-ra már semmi...

Viszont itt a descriptionbe írnak érdekes dolgot... Ne vagyok perfect angol de mint olyat is írnának hogy 60 fokon 30 másodperc...
[link] -
kk831228
addikt
Na ma megkóstoltunk egyet : Bi Luo Chun , hát én nagyon gyengének érzem
szinte semmi íze nem volt , nem tudom mit b..tam el ,de semmi különös... Az is furcsa ,hogy beleszagolva a csomagolásba is elég gyengusz illata van... Nem tudom ezek mind ilyenek...?? 
-
kk831228
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Na kb. 2-3 dl, úgy hogy a linket cucc tökéletes!!

A forralót még meglátjuk...
Lehet egyelőre marad a hőmérő... 
Nekem elég egyelőre a kv-s cucc, elég lesz azt fejleszteni...

-
kk831228
addikt
Erről a kannáról vélemény...??
tetszene hogy egybe szűrő is...
[link] -
kk831228
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Egyedül inná és max napi 2 - szer, szóval nem nagy mennyiség...
-
kk831228
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!!

Mindenképp szálas teát szeretnék, viszont olyat amit nem annyira bonyolult elkészíteni irodába se. Na most néztem volna egy ilyet amivel be tudnám lőni a vízhőfokot is pontosan... : [link]
Érdemes lenne, vagy fölösleges...??

Kellene egy Teáskanna, mindenképp átlátszósat meg egy jó szűrő, meg persze jó alapanyag... Ebay, ali, webshop jöhet...
Mik az ajánlottak ezek közül?? -
kk831228
addikt
Üdv!! Mesterek kérnék egy kis segítséget...
Bnőmet szeretném meglepni egy kicsit, kv - t nem nagyon iszik, viszont teát azt szereti... Egy kis szettet szeretnék ösdzeállítani neki zöld teával gondolnám a kezdést... Ehhez kellene egy kis segítség hogy mit hogyan...

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Router gondok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha Pestem jártok, érdemes felkeresni valamelyik újhullámos kávézót és sokban van tea is. Bár ott se a tea-n van igazánna hangsúly... Allee : Kaffeine - ben pl. mindkettő jó... 
Ugyanolyan mint ha a kaját telnyomod majonézzel meg ketchup-al...
Úgy megszoktam már, pedig regebben el se tudtam kepzelni hogy lehet úgy meginni... Az biztos hogy az elején erőltetni kell mert nem volt jó... Ezert gondolom hogy a teánál is jobb ha üres...