Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
TCP port forward-ot szeretnék csinálni xp-ről xp-re ssh-n keresztül.
Az otthoni gépemre feltelepítettem a Winsshd progit, router is van, 22-es port átirányítva, putty-val be is tudok jelentkezni az otthoni gépre.
A 777-es porton szeretném megvalósítani a TCP forwardot, de itt el is akadtam.
Felraktam a jana proxy severét, mert ha jól tudom arra szükség lesz, ez a 3128-as portot használja http proxynak, IP beállításoknál a router címét is megadtam, de proxynak csak a 127.0.0.1-et pipáltam be.
Winsshd beállításaiban a proxy profiles-nál megadtam a 127.0.0.1-et 3128-as portal.
Account settingsnél a windows groupson belül egyenlőre az everyone-t használtam, ott IP rules-t érintetlenül hagytam vagyis elvileg figyel minden interfacest és portot, C2S rulesnál pedig interfaces-t hagytam 0.0.0.0-án a port 777 a target 127.0.0.1 és a port 3128(ezt sem vágom pl. hogy itt a proxyt kell-e megadni s ha nem akkor mit).
Ha puttyban tunnelnél source-nek beirom a 777-en és dinamikusra rakom, bejelentkezem rendszergazdaként, Operaban/Firefoxban http proxynak megadom a 127.0.0.1-et 777-es porttal s ha beakarok hozni egy lapot nagy fehérséget kapok, érdekes mód még hibaüzenet sem jön.
Routerben a 777-es port szintén átirányítva, bár nem tudom ez szükséges-e.
Tudnátok segíteni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest