Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Vettem én is egy Govee Backlight T2-t a 65-os C835-ömre. Sajnos nálam is pirosat érzékel a kamera fehér háttérnél, ahogy látom nincs rá azóta se normális workaround?
Kinek milyen beállítások jöttek be?
Tettem fel YT-ra egy demo vidinyót.
Ami viszont zavar, hogy nincs "natív" megoldás arra, hogy a TV-vel együtt kapcsoljon Be/Ki a cucc. Ezt ki, hogy oldotta meg? Gondolom valami 3rd party automation-t kéne rá faragni... (HA pl. bár örülnék, ha lenne valami egyszerűbb megoldás.) -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Próbált már valaki DIY ambient light-osítani a TV-t? Hyperion-nal szemezgetek, elvileg lenne is android-ra grabber, de a tv-vel elvileg nem kompatibilis (bár ahogy nézem, 19-ben frissült utoljára az app...). Valaki tud esetleg alternaív megoldást?
Mindenképp egy service jellegű megoldás lenne jó, ami a TV-n fut, tekintve, hogy semmilyen külső eszközt nem használok. (kamera grabberes megoldásokat meg inkább hagyjuk.) -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Napokban áttértem optikára az Edifier S350DB-mmel. Ma néztem volna valami Disney+-on, de a műsornak nincs hangja. A menü "prüntyögése" még hallatszik, de a filmből semmi. Találkozott ezzel még valaki? (C835)
Illetve jól értelmezem, hogy az optikának nincs dedikált kimeneti beállítása, a tv hangszóró kimenetet kell választani? Semmi más beállítás nincs erre vonatkozóan? Advanced-nél látom, hogy van digital outpunt, de az leírás alapján csak ARC-ot érinti.
-
TheProb
veterán
válasz
Vismajor01 #18129 üzenetére
Nekem általában akkor kezdte el csinálni, ha nem néztem elejétől a végéig a content-et, hanem közben megállított x időre vagy bezártam az appot és később akartam volna folytatni.
-
TheProb
veterán
válasz
Vismajor01 #18112 üzenetére
Nekem is úgy rémlik, hogy Wifi6-os.
De ha már szóba jött a szaggatás, buffering.
Amazon Prime-al más is szív esetleg? Boys-t néztem és viszonylag sokszor jelentkezett lejátszás közben buffering vagy legalábbis megállt a lejátszás és valamit nagyon töltött. Ilyenkor csak az app bezárás és cache törlés hozott megoldást. Nézek pár VoD service-t, de csak a Prime-nál tapasztalom ezt. -
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nem rég vettem egy C835-öt és VOD-tól függetlenül, random kereplő hangot ad, teljesen olyat, mint amikor egy GEIGER-MÜLLER számláló kerepel. Egy ideig egyébként azt is hittem, hogy a nézett tartalomban van ez a hang. Aztán furcsa lett, hogy majdnem mindenben ezt hallom adott részeken...
Próbaként kikapcsoltam az audio setting-ben a Dolby Atmos-t és azzal megszűnt a probléma.Találkozott esetleg más is ezzel, illetve tudja valaki, hogy ez miért lehet? kb 1,5 hónapja van megy a TV, de csak az utóbbi időben vettem ezt észre. (Végig be volt kapcsolva a DA)
Bár jobban belegondolva, akkor hallottam, ha a content is DA támogatott volt.u.i.: a TV beépített hangszóróival használtam és használom jelenleg a TV-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Horizon Forbidden West
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zyxel NAS326
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest