- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Nálam max a 10%-ot dob fel nem tudom gondolom lejárt az a akciós kupon nap? Írják itt is a akadást amit olvastam itt is ez mennyire jön elő? Gondolom a processzor túl terhelt vagy betelik a memória? Mint a sony x95j -m is néha néha lefagy, és újra kell indítani.. De látom elég jókat írnak róla!
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Tcl 55' c805 érdekelne tapasztalatok ,hibái stb? Olvasgattam itt azért , de már nem tudom melyik lenne a jó választás (streaming, ps5, youtube, kodi) lenne a fő szempont! De főleg ps5 menne meg stream.
Ez a c805 2023-as modell?
Idén jönnek az újak láttam itt, inkább azt várjam meg? Vagy azok jóval drágábban jönnek majd gondolom mint a régebbi c805. Még hisense-n gondolkodtam (55U7NQ) ez vagy c805 .
Fontos a szervíz háttér is, melyik jobb tcl vagy hisense? Ha jól láttam akkor a tcl?
Köszönöm előre is a segítséget!
Bár gondolom itt a tcl topicban inkább tcl -t fogjátok ajánlani!
De hátha volt itt aki látta mind kettőt vagy melyiket ajánlanátok inkább más modellek ami 55' és max 260ezer. -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Tcl X9006 néztem ki régebben, de nekem azt mondták nagy az input lagja, és ps4-hez nem jó választás.?
De ha jól látom itt vannak akik használják ezt a típust ps4-hez? Akkor most jó, vagy rossz ps4-hez az x9006? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest