Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
A #38542-ben leírtam a kis kálváriámat a telekomos 55p8k-val, hogy nem lehet regisztrálni az 5 év kiterjesztett garanciára. Panaszt tettem a Telekomnál, megjött a válasz. Nagyon sajnálják, 1 havidíj kompenzációt tudnak biztosítani, illetve állításuk szerint a modell hamarosan a regisztrálható készülékek listájában lesz., és tudom majd regisztrálni. Nekem várhatóan lejár addigra a 30 nap a vásárlástól, kíváncsi leszek, gondolom akkor majd a tcl-lel levelezhetek... -
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Leírom a sztorimat, hátha valaki tanul belőle. Telekomnál vásárolt 55P8K modell, Telekom oldalán a promó, hogy regisztráljam a készüléket az 5 év garanciára a megadott oldalon. Nyilván ez is közrejátszott a vásárlásban amellett, hogy nagyon kedvező áron tudtam megvenni. Itt jön a történetben az én hibám, hogy a tcl-promotion.com/hu/ oldalon nem ellenőriztem le vásárlás előtt, hogy valóban jogosult-e a modell. Megjött a TV, akarom regisztrálni, nincs bent a modell a listában, írok nekik e-mailt, hogy mizu, hát nagyon sajnálják de nem szerepel a promóban a típus. Képernyőfotóval tettem panaszt a Telekomnál, hogy megtévesztettek. 30 napjuk van válaszolni, ergo akármi lesz a végeredmény, kiegészítő garanciám nem lesz. Gondolom maxiumum elnézést kérnek majd. Természetesen a Telekom oldalán azóta is ott a felirat ennél a típusnál.
Köszönöm, hogy elmondhattam!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Horgász topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest