- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Novakg2 #27117 üzenetére
Szia Nekem ez a tv van igaz szobában. Oldalról érkező fénnyel. Nappal is teljesen jól látni nem zavaró. Viszont a mennyezeten lévő világítás az tükröződik benne, de nem veszem annyira észre, Egyébként is mindig úgy nézek filmet, hogy sötét van. Nem tudom ha fentről érkezne fény milyen lehetne. De annyi biztos hogy jobban tükröződik ez a tv, mint ami előtte volt. Szerintem egyébként az eddig használt projektortól , biztos hogy jobb lenne. Ha pedig azt tudtátok használni akkor fénynél, biztos ezzel sem lesz gond. De kérdéses hogy nem e megéri venni ennyi pénzért egy erősebb projektort.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Novakg2 #27117 üzenetére
Hát nem sok ekkora van itt
talán 1 ----- ha falra megy ,és kicsit lefelé van döntve (ez nem tudom hogy lenne a suliban ---elvileg felülről így nem tükröződne a nagy fény ,de amúgy ha sötét a képernyőre épp mondjuk szöveget lőttök rá ,akkor az talán problémás lehet ,mert abban ha fekete a háttér ,az tükröződhet ( ha fekete
) ---amúgy meg biztos jóval erősebb a fényereje szerintem mit egy kivetítős átlag projektoré --- de van a hisense 100L5F-B12 kb olyan árban ,egy erősebb fényerejű projektor
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest