- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobor
aktív tag
65C935 vs 55GZ950 Fényerő tekintetében sokkal jobb a TCL. Én mindkettőnél manuálban használom a mozgás javítást 2-3 szinten itt ezen nem látok különbséget. Ami viszont idegesítő a fényerő változása a TCL-nél DV anyaggal. Mindent összevetve nekem jobban bejön a Pana képe, de én álltalában fél sötét, sötét helyiségben használom mindkettőt.
Csak a gyerek Xbox, TV - beégés para miatt nem vettem a nappaliba Oledet. Ha csak én nézném biztos lecserélném. Önmagában viszont egész szép képe van a fekete is elég jó, de van ennél jobb.Üdv,
-
-
Gino20
őstag
Hmm, nyilván úgy van, ahogy tapasztalod, de Én a Q70R-ből alig tudtam kicsikarni bloomingot. Olya mértékű volt, ami nem zavart, na meg elfogadtam, hogy egy középkat TV, közép áron. Fent Q70R, alul meg QN90A miniLED [kép] [kép] (ennél a QN90B sem volt igazán jobb) és ez a különbség nem csak statikus tartalmaknál volt látható.
A TCL algoritmusa valóban jobb, így blooming szempontjából miniLED esetén az jó választás lehet ha az fér a keretbe.
OLED esetén szerintem abszolút nem éri meg várni a C3-ra ~1 évet, azért a +5-10%-os fényerő miatt). Ott a G3 az ami sokat fejlődött, akár a G2-höz képest is (jóval magasabb fényerőre képes és az új panel miatt elvileg a tükröződésgátló bevonat is jobb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- OLED TV topic
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)