Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Anubris
üzenetére
Az ilyen esetekre mikor ennyire tüske szerű az áramszünet bizony érdemes beszerezni szünetmentest olyat ami az AVR-t is támogatja, a túlfesz elosztó is ajánlott, nálam is kellett ilyen hálózati hibák miatt szünetmentes, nálam több mindent is védeni kell nem csak a TV-t (PC, NAS, média lejátszó és hálózati eszközök).
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Anubris
üzenetére
Szerintem tökéletes.
Én 3.5m nézem kb.
Szép mozis élményt ad.
75ös is elég lehet de azért, hosszabb távon jobb a nagyobb.
Ugye 5-7 évvel ezelőtt 3.5m-re az ajánlott 55-65col volt. Szerintem 2év múlva a 98colosok lesznek előnyben. Már a fórumon van aki 98colost használ, ha jól emlékszem 3-4m-ről. Úgyhogy a 85 az ideális. -
-
kokokka
addikt
válasz
Anubris
üzenetére
Az oldalról azt jelenti, hogy nagyon oldalról. Amit írsz az teljesen szemből lesz. Nekem is így van, 250-es a kanapém, és nekem is 85C765-öm van. A feleségem kanapéja van oldalt a TV-hez képest, de még onnan is jó a kép. Ahonnan ő nézi, az kb. 45 fokban van a TV közepéhez képest, ott még biztosan nem romlik a szín. A TV meg tökéletes, ha ez mellett döntesz nem fogod megbánni.
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Anubris
üzenetére
A 85c765 jó tv nekem az van.
Hátránya oldalról nézve nagyon torzúl csak szemből vagy nagyon minimálisan oldalról nézhető.
Tükröződik de ezt a nagy fényerő egyensúlyozni tudja.
Ps5 mellé tökéletes választás lehet tudja a 4k 120hz.Ár kategóriában jobbat nem nagyon lehet kapni.
Amennyiben bele fér még a 855öt ajánlom de az jóval drágább. Esetleg még az új modellek között érdemes nézelődni.
Kb ilyen a képe hdr ben bár mobilról fotózva nem adja a legjobb minőséget. Ki indulásnak jó lehet a kép. De mi denképpen menj el egy szaküzletben és nézd meg élőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor