- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Nézd, annó kalibrált beállításokat követve löttem be a samut. Az, hogy olyan egy 24p-s megjelenítés, mint egy 50p-s az nyilván valamilyen szinten manipuláció, de ez tág határok között állítható. Mivel egy elbaszott dolog ez a 23.976, ezért minden gyártó ezért dolgozza ki a maga képjavító algoritmusát. Lehet igazad van, megszoktam, de akkor is meg kellene adnia a gyártónak, hogy a user maga döntsön, hogy hogy keni szét a maszlagot. Egyébként én a magam részéről nem tartom ördögtől valónak ezt a módosítást. Nem egy szappanopera vizualizációt állítok elő. Én olyanná teszek egy filmet, mint a tv-ben egy focimeccs pl. Nem több, nem kevesebb...
Minden gyártónál van, itt nincs. Én hdmi-n seveszek észre orbitális különbséget. Hidd el egy amlogic box coreelec-kel egyedül a DV hiányában, illetve a dedikált Netflix hiányában marad el egy Shield Pro-tól, minden másban ha minimálisan is, de jobb tőle. De ugyan olyan darabos sajnos...Kiskutya: Hbo Go persze, hogy vaj sima (látszatra)... ott minden 50Hz-en megy
-
Botika89
tag
Igen az az aranyközéput nekem is volt előre ugye LG 6950 nel volt ilyen opció mozgás javító aztán én is közepesen használtam!sport műsorral pedig maxon ami nagyon jól nézet ki!de aztán jött a csere akkor picit zavart hogy darabos de így hogy most van a Shield Pro nekem tökéletes minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest