Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
válasz
belashx
üzenetére
A monitor DP kábelen van, de azt hiszem ment ezzel is. Van itthon egy rakat kábel, de bizonyos kombinációkban ki sem választható a 60Hz. A lényeg, hogy most egyelőre megy, majd átnézem holnap, hogy megy e bármilyen jobb beállítással.
Elvileg HDR képes, de ahogy olvastam igazából nem tudja, szóval nem fogom erőltetni.Egyébként monitornak vettem elsődlegesen, mert sokkal olcsóbb, mint akár egy ultrawide akár egy normális 32+-os 4k kijelző. Otthoni munkához kényelmetlen volt a noti meg a 22-es monitor, de a 28-as sem volt elég egymagában.
Jelenleg a 43-as a legkisebb 4k-s tévé a piacon, most Black Friday-en ez volt a legolcsóbb, ami nem annyira gagyi. Sajnos az elfelejtettem megnézni, hogy BT nincsen benne, mert annak azért örültem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 65UT81003LA 65 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval! 43"-65"-ig kapható!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 3090 SUPRIM X 24GB GDDR6X eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor