Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
válasz
belashx #4612 üzenetére
A monitor DP kábelen van, de azt hiszem ment ezzel is. Van itthon egy rakat kábel, de bizonyos kombinációkban ki sem választható a 60Hz. A lényeg, hogy most egyelőre megy, majd átnézem holnap, hogy megy e bármilyen jobb beállítással.
Elvileg HDR képes, de ahogy olvastam igazából nem tudja, szóval nem fogom erőltetni.Egyébként monitornak vettem elsődlegesen, mert sokkal olcsóbb, mint akár egy ultrawide akár egy normális 32+-os 4k kijelző. Otthoni munkához kényelmetlen volt a noti meg a 22-es monitor, de a 28-as sem volt elég egymagában.
Jelenleg a 43-as a legkisebb 4k-s tévé a piacon, most Black Friday-en ez volt a legolcsóbb, ami nem annyira gagyi. Sajnos az elfelejtettem megnézni, hogy BT nincsen benne, mert annak azért örültem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest