Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Ha nem jön össze, mert tényleg nem lehet tanítani, akkor 1-2 ezer forint körül vannak ilyen távirányítók Aliexpress -en. Mindenképp fontos az, hogy tanulni is tudjon, mert egy-egy droid frissítés után lehet néhány funkció nem működik.
Droid 11 alapon például volt hogy működött a vissza gomb, aztán egyszer csak nem...főverzió váltás nélkül. 12 -nél nálam szintén nem működik. Mindegyik már a Google TV felület volt.
Én PC miatt vettem ilyen távirányítót, csak kipróbáltam különböző TV OS -en is. De szívesen ránézek valamire TV -n is, ha kell.
Szerk.:
Nekem ez a fajta van. Nagyobbat vettem, ami kétoldalas, mert nálam a szövegbevitel is szempont volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest