-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
Nekem testvérem volt ma az Euronicsban és megnézte a Hisense-t is meg mellette a C805öt sőt a C655-öt is. Szerinte a Hisense észrevehetően gyengébb mindegyiknél, pedig csak demók mentek mindegyiken ahol azért megpróbálják kihozni a maximumot a tévéből általában. Pont ma beszéltem vele erről. Bár nyilván ki tudja hogy volt kalibrálva, de őt nem győzte meg. Szerintem is nézd meg inkább személyesen. Én is filóztam rajta, de aztán úgy voltam vele, hogy inkább TCL.
-
ρσгτσ
addikt
Igen, szoftveres.
ADS az IPS. Szerintem engedd el... Főleg ilyen belépő mini LED kategóriában. C805 egészen más kategória. Ha van a közelben például egy Euronics, akkor érdemes oda benézni. Akár pendrive -on vitt anyaggal is, hogy ne a demót, vagy valami trágya minőségű anyagot nézz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor