- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
mikrofon #29445 üzenetére
Jelen esetben a TV adás alatt azt értjük, hogy az antenna kábel direkt a TV-be megy, legyen az műhold vagy szoba antenna? Mert ha jól veszem ki az eddigi beszélgetésből, akkor eddig ilyesmiről volt szó és hogy ebben az esetben csúszik a hang, illetve akad az adás. De mi a helyzet egy pl. Telekom-os IPTV esetén (de még a hagyományos és nem az Android box-os megoldás), ahonnan a hang és a kép ugye egyszerre megy át HDMI kábelen, ott is tapasztalhatók ezek a jelenségek, már akinél egyáltalán fennálló probléma? Legyen szó mondjuk a C805-ről.
-
Imi1981
veterán
válasz
mikrofon #29445 üzenetére
Őszintén nehezen tudom elhinni, hogy nem mindenkit érint. Egyforma tévék egyforma fw-t használnak szóval nem tudom. A V028 az jó volt mindenkinél de a többin megvannak a hibák. A kepmód vissza váltás azt nem érinti aki dv IQ vagy dv sötét módban használja. Aki dv fényest annak nem mozira vált vissza. Vagy sdr-en nem mozi módot kalibrálta be magának hanem a dinamikus képmódot vagy a szabványost akkor sincs ez a probléma. Próbáltam jópár fw-t ( A V141-et nem) és mindegyiken megvolt ez a hiba kivéve a gyári V028. Én rászoktam a dv IQ -ra és azóta nem vált dinamikus sdr-re dv film leállításkor. Csak dv IQ néha túl meleg színhőmérsékletünek érzem és ezen képmódon ezt nem lehet állítani.
A tv adás engem csak forma 1 nézésnél zavar még az előműsorban amikor beszélgetnek. Mivel más tv adást nem nézek így nem igazán érdekel. Ott látom ugye a hangcsúszást. Ez a tv hibája hisz másik kettő tévémen és az előző samsung tévémen se volt ilyen! Szóval a tv hibája kell legyen! Nem viccből panaszkodnak erre sokan. Viszont tarr mobil tv-t képét kiküldöm mobilról tévére ott semmi hangcsúszás nincs! Tökéletesen passzol a hang a képhez. Így nézem már a forma 1 -et és nincs probléma.
Ettől függetlenül jó tévé és tetszik a képe (55C745) de szoftveresen azért vannak bajok vele rendesen. Ki kell mondani és nem elhallgatni meg védeni. Annyi, hogy én ezekkel együtt tudok élni mert ritkán ütközök ezekbe a problémákba. Viszont aki sokat néz tévé adást azt jogosan kiakasztja ez a hangcsúszás! M4 sporton nagyon zavaró. A többi hiba szerintem élhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest