Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz AxBattler #25312 üzenetére

Köszi!
    Nem hiszem hogy én leszek a mérvadó megmondó ember 49 évesen.
    Eddigi LG 32LV5590 LED-es is smart volt amit 12 éve vettünk de max. egyszer frissítettem rajta és pont ennyit volt online.
    Nem nézünk mozi filmeket, streamet a tv-n.

Előzetesen emagban láttam az egyik nagy tesót 55" c645-ön a demó módban.
    Android és itteni hsz-ek alapján kicsit félve rendeltem, mondjuk én nem módoltam soha még a telefonomat sem és ezt sem fogom.
    Kivettem a dobozból, próba gyanánt feltettem a talpakat amiken egész stabil áll.
    Felkerült a falra, velcome...
    Beállítottam alap tv használatra, frissítést nem ajánlott fel.
    Itteni tanácsra Magyar nyelvre állítva és Ausztria régiót választva kerestem a csatornákat.
    Panel lakás Digi tv 145 digitális csatorna + vannak a streamelt adások (számtalan)
    Nem nyúltam semmilyen kép vagy hang beállításhoz, nekem csak elalváshoz kell vagy nagy ritkán "lesz" nézve.
    Nyilván szokni kell a távot és rendszert de egész gyorsan dolgozik ill. olyan androidos átlátható menü pontok.
    Asus AC57U v2 routerem van, wifin csatlakozik a tv.
    Youtube videók gyorsan töltődnek, idősávon lépés után is hamar folytatódik a lejátszás.
    Sebességét nem tudom megmérni mert nem értek hozzá de kábelen a 100!100-as Digi net kb. mindig 2-3 ping és 90/90 értéket tud.
    Bluetooth csatlakozás is hibátlan.
    JBL Flip 6 és JBL Tune 230 fülessel tesztelve.
    Tv saját hangja (mert látom ma téma volt) simán vállalható amit egy ilyen tv-től várható.
    "Sokol" rádiótól azért fényévekkel jobb persze nem ezzel kell házibulit tartani de nem is erre találták ki. Aki meg elhiszi a marketing hitec dolby blabla maszlagot az megérdemli.
    Tv képe nekem elegendő, sosem vadásztam a szuper megjelenítést mivel nem szoktunk filmeket nézni, inkább csak a "háttérben menjen valami" felhasználók vagyunk.
    Játszani sem fogok rajta de ha lesz időm akkor majd nézek komolyabb minőségű filmet hogy mégis mit tud a készülék.

Egyelőre tetszik, kb. ugyanilyen ár sávban volt anno a korábbi LG-nk és a plusz garancia (alza vásárlás) végett választottam.

Új hozzászólás Aktív témák