- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
AxBattler #25312 üzenetére
Köszi!
Nem hiszem hogy én leszek a mérvadó megmondó ember 49 évesen.
Eddigi LG 32LV5590 LED-es is smart volt amit 12 éve vettünk de max. egyszer frissítettem rajta és pont ennyit volt online.
Nem nézünk mozi filmeket, streamet a tv-n.Előzetesen emagban láttam az egyik nagy tesót 55" c645-ön a demó módban.
Android és itteni hsz-ek alapján kicsit félve rendeltem, mondjuk én nem módoltam soha még a telefonomat sem és ezt sem fogom.
Kivettem a dobozból, próba gyanánt feltettem a talpakat amiken egész stabil áll.
Felkerült a falra, velcome...
Beállítottam alap tv használatra, frissítést nem ajánlott fel.
Itteni tanácsra Magyar nyelvre állítva és Ausztria régiót választva kerestem a csatornákat.
Panel lakás Digi tv 145 digitális csatorna + vannak a streamelt adások (számtalan)
Nem nyúltam semmilyen kép vagy hang beállításhoz, nekem csak elalváshoz kell vagy nagy ritkán "lesz" nézve.
Nyilván szokni kell a távot és rendszert de egész gyorsan dolgozik ill. olyan androidos átlátható menü pontok.
Asus AC57U v2 routerem van, wifin csatlakozik a tv.
Youtube videók gyorsan töltődnek, idősávon lépés után is hamar folytatódik a lejátszás.
Sebességét nem tudom megmérni mert nem értek hozzá de kábelen a 100!100-as Digi net kb. mindig 2-3 ping és 90/90 értéket tud.
Bluetooth csatlakozás is hibátlan.
JBL Flip 6 és JBL Tune 230 fülessel tesztelve.
Tv saját hangja (mert látom ma téma volt) simán vállalható amit egy ilyen tv-től várható.
"Sokol" rádiótól azért fényévekkel jobb persze nem ezzel kell házibulit tartani de nem is erre találták ki. Aki meg elhiszi a marketing hitec dolby blabla maszlagot az megérdemli.
Tv képe nekem elegendő, sosem vadásztam a szuper megjelenítést mivel nem szoktunk filmeket nézni, inkább csak a "háttérben menjen valami" felhasználók vagyunk.
Játszani sem fogok rajta de ha lesz időm akkor majd nézek komolyabb minőségű filmet hogy mégis mit tud a készülék.Egyelőre tetszik, kb. ugyanilyen ár sávban volt anno a korábbi LG-nk és a plusz garancia (alza vásárlás) végett választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest