Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Mindkettőtöknek hatalmasat köszönet! Ez nekem is nagyon jól jött.
#25213 joydrv Szintén C645 tulaj vagyok (55"-os méret) én is csak dicsérni tudom a készüléket. Én Vhiktor C735-ös beállításait alkalmaztam a tévére és kiváló eredményeket kaptam - egyedül az SDR-nél csavartam fel 80-as értékre a fényerőt.
Ezen beállításokat megtalálod az én aláírásomnál is.Mondjuk ha esetleg Vhiktor egyszer Szegeden járnál én a köz érdekében a tévémet feltudom kínálni kalibrálási tesztalanynak.
Szerk.: Nálam is az 599-es fw van a tévén és nagyon jól működik és sok javulást tapasztaltam vele, automatikus frissítést ki is kapcsoltam, majd ha lesz újabb és ajánlott update nála, akkor cserélem ezt le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged