Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Pontosan értem amit írtál.
Ezért írtam ,hogy látszólag ezzel megsértették a komfortzónádat. Ami megbocsáthatatlan bűn.
És ezért mondtam hogy nem kell ezen fennakadni , sz@rd már le azt a szerencsétlent hogy random érkezett és dudál vagy csenget.
Jó esetben max sok évente egyszer fordul elő ,hogy "indokolatlanul" merészelnek zaklatni
!!a Te érdekedben!!Felőlem jöhetsz hozzám hajnal 4-kor is. Én hétfőtől szombatig pörgök mint a bolond. Időnkét két munkahelyen tolom és még mellette ott a család , meg a kertesház soha nincs kész örök igazsága.
+ most akarok saját vállalkozásba fogni.
Szóval nincs megállás!Nem fogok ilyen apróságokon görcsölni.
De ez én vagyok, és azért nem értünk egyet mert nekem a hétköznapok mellett egy bármikor dudáló, csengető, futár, a tökömet sem érdekli. Kimegyek hozzá és haladjunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor