- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
rainman72 #22900 üzenetére
Köszi. Végül megoldódott; csináltam egy másik fiókot, ahol már semmi gond. A másik gmailes accounttal lehet valami probléma, majd ránézek. Lényeg, hogy ezzel minden rendben.
A tv állat. A 835 se volt rossz, de itt még a DoVi is rendben van. Most állítgatom (szerencsére év végi szabadságon vagyok 😁). A gyári beállításokkal is gyönyörű és most próbálgatom Vhiktor 835-re javasolt értékeivel. Azt alapul véve, itt-ott belenyúlva kezd tényleg hűha kategória lenni. Mondjuk az SDR-t hagytam gyáriban.
Eredetileg oledet akartam venni, de végülis örülök, hogy nem tettem, egyrészt mert megfelelő tartalommal tényleg odab@sz a tv, másrészt örülök a zsebemben maradt 250-300 pénznek. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Netflix
- Elektromos autók - motorok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE(standard)
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Hifiman SVANAR vezetékes IEM
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest