- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Stealth #21903 üzenetére
Ha már szóba került a NAS és a torrent, számomra meglepetést okozott a TCL tévém. Korábban Chrome böngésző alól beléptem erre a szerverre - ami jelszóvédett - és a böngésző el is mentette ezen belépési adatokat.
Miután a Google TV platformos TCL55C645 készüléket beállítottam, egyszer - akkor még véletlenül - odakeveredtem a hálózati meghajtókhoz és meglepődve tapasztaltam hogy ott volt a NAS is a kínálatban és azonnal be is tudtam rá lépni és tudtam onnan bármit is lejátszani. *
Előtte amikor letöltöttem például F1 futamot vagy időmérőt torrentről a NAS-ra utána azt mentettem adathordozóra és azt csatoltam a korábbi tévére és úgy tudtam megnézni ezen tartalmakat (Saphi oprendszeres Philips 50PUS6504).
* VLC van telepítve lejátszónak a tévére.
Így azért jelentősen könnyebb a dolgom. -
Barnabás43
kezdő
válasz
Stealth #21903 üzenetére
Aha értem, ez nekem új, ennyire nem voltam képben ebben a témában, ez egy adattároló szerver… Nem hiszem hogy kihasználnám azt amit nyújt a NAS, szerintem marad a régimódi torrent + 3.1 pendrive arra a pár filmre amit néznék, vagy esetleg van elfekvőben egy 128 gigás Kingston SSD. Bár lehet hogy ugyan azt érném el vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest