- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parmezan77
junior tag
válasz
szkutyi #19637 üzenetére
Szerintem a HDR élesebb. Nekem a sötét képen kivül viszont semmi gondom sem a DV-vel sem a HDR-el. Világos jeleneteknél sokkal szebb mint az SDR már most is.
11-én jön Viktor kalibrálni. Addig nem is szeretnék többet hozzászolni a témához, mert ha igaz, hogy alapból szarul vannak beállítva a TV-k és kalibrálással nagyrészt meg lehet oldani ezeket a problémákat, akkor megvan a megoldás és kár ennyit "rinyálni" róla... -
flash-
veterán
válasz
szkutyi #19637 üzenetére
ezzel en is igy leszek most mar.
mondjuk rtings szerint 3 meterről 55os tv-n elvileg már teljesen elég a fullhd, kozelebbrol meg ugysem tudom nezni 😃 úgyis sok film eleve életlen.(remuxok is) nem részletesebb a 4k mert lehet hogy papíron több a képpont de megis szemcsések(nem a grainy effect re gondolok ami egyébként még mindig sokkal hangulatosabb mint a netflix féle agyonzajszűrt, olajfestmény szerű filmek)
webmd webdl viszont a legrosszabb ,mindegyik olyan mintha a brightness vagy a gamma túl lenne emelve,de a dinamika meg alacsony.amit linkeltél még nem is vészes,egész kontrasztos,azt utalom amikor parbeszed van akkor az alap elvaras a filmeknel hogy az arcok tokeletes megvilagitasban legyenek megis sötétek vagy alulexponaltak es emiatt olyan mintha koszosak lennének az arcuk. mint amikor photoshopban tulsagosan leveszed az expozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest