Hirdetés
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
A kicsi TCL kapcsolót rá tudtam csatlakoztatni a home+ok gomb használatával egy másik tv-n keresztül. Így most hibátlanul váltja a csatornákat, hangerőt minden box funkciót visz, de most meg a TV-t nem kapcsolja
Egy régi Samsung D550-es TV-n meg tudom oldani, hogy egy kapcsolóval vezéreljek mindent, nem akarom elhinni, hogy ezt egy új TV-vel nem lehet megtenni. Ott alapból a boxot kapcsolja és az ok gomb és egy funkciógomb egyidejű lenyomásával tudom a TV funkciókat kapcsolni. Az LG távirányítója automatikusan felismerte, hogy Telekom boxot csatlakoztattam a TV-re és a saját kapcsolójával tudok vezérelni mindent egyben. Itt sem a box nem ismeri fel a TV-t sem a TV nem ismeri fel a boxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- TCL 43C645 43" 4K Smart TV
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest