Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
Nalam a TCL vagy 4 mappat ratesz, az LG talan 2-t. Folyamatosan torolgetnem kell oket, ha masik TV-re megy, olyankor nincs gond. 1TB SSD, Icy Box rackben, NTFS szinten.
Probald meg torolni a mappakat, es aramtalanitani a TV-t. Nalam neha nem is latja, csak kabel forditas utan - USB-C.... -
mrmft
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #21368 üzenetére
Ebben az arkategoriaban semmi. 200ezer felett tudja valosan az 50C805 50"ban. 43"-ban viszont semmi.
-
mrmft
senior tag
válasz
Solymi81 #21030 üzenetére
Ez akkor a C805 plattformal megegyezo, azaz az FW is. Anno kerestem de nem talatam ra letoltheto verziot, csak a TV tudja frissiteni sajat magat a jelenlegi ismereteim szerint.
Changelog nemigen van, volt es nem is nagyon lesz, szerintem.
Eleve mozi mododt hasznalok mindenhol. DV-nal pedig a sotetet. -
mrmft
senior tag
válasz
koxminator #20700 üzenetére
Ugyes voltal, en mara szultem meg, hogy megrendelem de felemeltek, ennyiert nem kivarom mig ujra lemegy a tegnapi szintre...
-
mrmft
senior tag
válasz
koxminator #20679 üzenetére
En pedig a velemenyedre, hogy milyen valos hasznalat mellett.
-
mrmft
senior tag
válasz
muranyir01 #20662 üzenetére
Mondtam, Euronicsban van meg 90-el tobbert.... Akciosan...
-
mrmft
senior tag
válasz
koxminator #20660 üzenetére
Nalam is az van kinezve 50 es 55-os meretben, ide ketto kellene, en is varialok meg, valos hasznalaton alapulo velemenyeket keresek eppen rola...
-
mrmft
senior tag
válasz
Vhiktor #20657 üzenetére
Elofgyott, beszerezhetetlen 55"-ban legalabbis biztosan.
Leirod miben latod jobbnak a "regit"? C805-t lattal eloben? Leginkabb azert nem redeltem meg, mert megnezni meg nem tudtam sehol es tapasztalatok sem talaltam rola.
Tavajiakbol C635 sincs mar, C735 meg elvetve talan akad par elfekvo darab. -
mrmft
senior tag
válasz
muranyir01 #20645 üzenetére
Ez mar most nagyon lent van, a konkurens csillagos boltban kb 100ezerrel tobb, akciosan... Raadasul uj modell. En miota tudom, hogy lesz erre vartam. Pusztan adatok alapjan best buy 55"ban TCL fronton eselyesen. Ha kicsit vissza olvasol volt fent egy tablazat, hogy miben mas a C835, C845- hoz kepest.
-
mrmft
senior tag
C805 ara kezd normalizalodni. 55"-ban 9ezer a felara jelenleg az emagnal a C745-hoz kepest. A C745 szeriat venni ertelmet vesztette...
-
mrmft
senior tag
válasz
SlágerTibo #20524 üzenetére
Kb, 1.5x annyi zona van a C80x-en mint a C83x-en. A C84x-en ez megtobb, fenyeroben megjobb.
-
-
mrmft
senior tag
válasz
csabi10 #20109 üzenetére
Toltesd le es tallozd be neki.. OTA igy is. Csak meg nem jott meg az eteren at.
-
mrmft
senior tag
A R51MT05 V573-at probalta mar valaki?
-
mrmft
senior tag
válasz
winters123 #19764 üzenetére
Azonos aron az 50 es az 55 meret?
-
mrmft
senior tag
válasz
winters123 #19494 üzenetére
A 745 ara konkretan igy egy vicc. Engem az 50"-os merte miatt is erdekel foleg... 55" alatt "komolyabb" panel eddig nem volt.
-
mrmft
senior tag
-
mrmft
senior tag
válasz
beach head #18209 üzenetére
Elvileg a C725 utodja a C635, a C728 utodja a C735.
Gyakorolatban nalam a C725 jobb keped ad mint a C635, legalabbis en jobban szeretem azt nezni. -
mrmft
senior tag
válasz
Parmezan77 #18173 üzenetére
Probalj meg egy teljes gyari visszallitast menubol, hatha segit (tudom, mar reseteltel, olvastam...).
-
mrmft
senior tag
válasz
Vismajor01 #18121 üzenetére
Routered milyen linksebesseget ira ra? Mar AC-n tobbet tud a C725 es a C635 is, a 835-rol nem beszelve...
-
mrmft
senior tag
válasz
Vismajor01 #18112 üzenetére
C835: 2.4GHz + 5GHz dual-band WiFi 802.11 b/g/n/ax 2T2R (WiFi 6)
-
mrmft
senior tag
válasz
MaiTai21 #17771 üzenetére
En 523 OTA-rol jottem, arra siman felment. Elemeletben a regebbiekre is fel kellene mennie. Meg annyi ujdonsag, hogy ismet van gyorsmenu, es a medialajatszo appon is varialtak. Valamint lett kekfeny szures menu, erre eddig nem emlekeztem. Eddig ez a legjobb FW ami rajtuk volt.
-
mrmft
senior tag
Nehez ugy, en erzekeny vagyok a PWM-re, LCD-bol e miatt, az LG, Philips, Samsung, eleve kiesik. Maradt a Sony ahol nincs PWM de ez arban horror, es a TCL aminel nem zavar a frekvencia. 43C725-el en jol el vagyok. C635 van meg ismerettsegi koron belu, az lathatoan gyengebb. Szoval a C7xx szeriara lonek.
Hisense, Pana, stb..rol nem tudok mit mondani azokat nem ismerem. En a TCL-t nem bantam meg. -
mrmft
senior tag
PC-rol Serviioval is megy a DV, igaz nalam csak ez utan: "In the folder C:\Program Files\Serviio\lib , rename ffmpeg.exe to old_ffmpeg.exe , then go to https://www.gyan.dev/ffmpeg/builds/ and download the latest release. Copy ffmpeg.exe into C:\Program Files\Serviio\lib and restart the servio service."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest