- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
tag
Hát elég baj ---amúgy ha a Hisense U8as sorozat 75"os mérete VA paneles lett volna,akkor most az lenne ---van egy 55"os u8 sorozatúm annál a 4K lejátszással voltak gondjai a médialejátszójának (lefagyott) ,de az első frissítés után azzal se lett gond és 2020as típus----nem volt több frissítés,de jó is
-
Lackó1984
junior tag
válasz peanar #27254 üzenetére
Beugratós kérdés?
De válszolok azért.
Oledet bárhonnan nézheted, kivéve hátulról.
A C745-öt meg szemből, max mondkét irányban 30-40 fokig még nincs nagy változás. Utána már nagyon fakó lesz a kép.
Ár/értékven mindegyik jó vétel volt, mert jó áron tudtam megvenni őket.
Kép és szoftver minőség tekintetében nem lehet őket összehasonlítani. Az G2 sokkal jobb.
Igazából a C745 képe is nagyon szép egy sima LED tv-hez képest, csak tré a vezérlőprogramja. Remélem javítják. -
peanar
senior tag
válasz Lackó1984 #27259 üzenetére
és #27256 Morph76
Köszönöm a reakciót, de a megkövezést nem.
Az az én saram, hogy nem néztem utána a C745 paramétereinek, nekem más lenne a kiszemelt áldozat, csak kíváncsi lettem volna a két márka minőségbeli különbségeire...Amin én gondolkodom:
TCL 65C845
TCL 65C935
LG 65ˇ G2
és most még feltűnt a
Hisense 65U8KQ és a
Hisense 65A85HEzek oled vagy mini led TV-k....szívesen várnám itt is a hozzászólásokat.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
válasz peanar #27263 üzenetére
az a helyzet hogy mindegyik úgymond másban jó és másban "gyenge".
(legyen az szoftver, a panel, vagy az ár...)én a Te helyedben tüzetesen utána olvasnék és azt követően el fogod tudni dönteni, számodra épp melyik az ideális!!
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
gg72
veterán
Ez az új M999 Test8 FW sztem nagyon jól sikerült, eddig nem vettem észre semmi hibát 65C805-ön, de azt hozzá kell tennem, hogy én csak külső forrásról használom+sportot nézek kábel TV-n. De az AVForums-on azt írják, hogy a Netflix-en sincs már akadozás.
-
Celtis
veterán
-
Stealth
senior tag
Aki nem akar FW updateket, az megpróbálhatja blokkolni a routerében a TCL oldalait.
Forrás: AVForums.To stop receiving updates, try to block certain TCL server web address in your router.....
https://ap-global-tclupdate.cedock.com .....and..... https://as-api-upgrade-platform.huan.tv
[ Szerkesztve ]
-= Stealth =-
-
Pocok111
tag
Sziasztok
Akinek problémái vannak a v98 frissítés után, érdemes lehet kipróbálni az itt posztolt v101-et, nekem 65C805 TV-n úgy néz ki megoldotta az akadozásokat Serviio-ról lejátszott DV és SDR anyagoknál is. ( Másra nem használom így csak ennyit tapasztaltam)
Asus P8B75-V+Intel i5 3450+Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHZ+MSI GTX 1050 2GT OC+SEASONIC ECO-430
-
Smiro
senior tag
Szasztok!
Kérdés: 50C805 tv-t vettem ez van a dobozon is. Most nézegettem a tévében a termékinformációt és ott típusnévként 50C755 szerepel, számlán is.
Ezt most nem értem, esetleg Valaki?Még annyi, hogy a 755-ön úgy látom 2 láb van, az enyémnek középen van a rögzítés. Szóval nem nagyon értem most ezt a kavarodást.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Tápegység csere mennyire megoldható otthon? C835-röl lenne szó. [link]
Elvileg ez megy bele mert cserélték egyszer és ez szerepel papíron. Youtube videók alapján nem tűnik nehéznek. Nem tudom megoldaná e a coil whine-t, de egy próbát még megérne lehet. -
Celtis
veterán
Elvileg az ilyen modulcsere nagyon egyszerű. Arra figyelj, hogy húzd kia tv-t a konnektorból és várj mondjuk 10 percet, hogy a kondik kisüljenek.
De minek akarod cserélni? Miből gondolod, hogy a harmadik jobb lesz? Illetve ha garanciában cserélték korábban és nem javult meg a zaj, akkor cseréltesd újra garanciában.
-
ETOM
addikt
válasz Celtis #27280 üzenetére
Nem fogják cserélni még egyszer sajnos 100% [kép]
"Miből gondolod, hogy a harmadik jobb lesz?"
Nem tudom igazából. Másoknál jó, hátha alapon Nálam csak akkor nem visít ha local dimming low-n van, de akkor meg minek vettem ennyiért ezt a TV-t. (bár az új tápegység még úgy is "sistereg" mikor nem kap jelet.. ami még nem is érdekelne)[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
Esetleg nincs a tápoknak vakami revízió száma vagy hasonló a nyákra írva? Még az is lehet hogy közben valamit már módosítottak és valóban megjavul(hat).
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
ETOM
addikt
válasz boborján2 #27283 üzenetére
Igen ezt jó lenne tudni mert tényleg nem az összes rossz.. itt se sok százan panaszkodtak anno.
Mielőtt rendelném úgyis levenném hátulját megnézni tényleg honnan jön a hang pontosan. Csak ugye rajt van a govee dreamview T1 is amit még szintén nem volt kedvem lebontani[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz st6969 #27285 üzenetére
Megmondta a szervizes ha nézed a sima TV adást úgyse hallod Csomó filmnél/játéknál hallani 20x, de mindegy.
"Vagy nem produkálta náluk, vagy elnyomta a környezeti zaj. De ez így botrányos."
Állítólag kimérte műszerrel, hogy határértéken belül van.Úgy tudom csak az 55" érintette ez a hiba. Abból se mindet. Ezért is próbálkoznék majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Itt mondjuk lehet nem panelenként, hanem komponensenkénk kellene kezelni a problémát. Egy jobb műszerész, aki TV -kkel foglalkozik esélyes, hogy meg tudja oldani. Gondolom vannak még ilyenek(?).
Manapság a gyártói szervizekben már nem gondolkoznak kicsiben. Szimplán kicserélnek egy teljes panelt.
Most olvasom a neten, hogy G2 -vel is elég sokan szenvedtek ezzel. Ráadásul volt aki panelt cserélt, és utána rosszabb lett.
Bár lehet egy próbát megér...lerendelsz egy panelt és majd meglátod mire jutsz vele.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
st6969
őstag
Prime-on néztem este egy HDR10-es sorozatot. A fényerőt és a kontrasztot 100-asra javasolt állítani. Mikor vége volt az epizódnak, mielőtt kikapcsoltam volna, visszaváltottam tv csatornára. Majd megvakultam, kiégette a szemem. Nézem a beállításokat: fényerő, kontraszt 100-100-on Lentebb vettem olyan 30-40-re. Másnap folytatom a sorozatot...mondom olyan sötét. Ugyanott állt a csúszka, amit tv-nél beállítottam.
Tehát együtt mozog a tv csatorna és a HDR10 beállítása (aktuális jelforrásra van állítva a beállítás).
Tapasztalt valaki ilyet? Mit rontok el? -
Vhiktor
veterán
válasz st6969 #27289 üzenetére
Xar a szoftver. Van amikor beragad a hdr fényerő
Ekkor sdr tartalomnal váltani kell képmódot egy pillanatra, majd újra kivalasztani azt a keomodot amit szeretnél.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Lackó1984
junior tag
Nem vártam tovább és feltettem a V101-et.
Úgy néz ki nálam is megoldotta a mikroakadozásokat.
Van még néha minimális háttérfény villogás, de elenyésző.
Sokkal jobb lett, mint a V098-al volt.
C745 -
asdexed
tag
Hali,
43C735-ön nekem V8-R51MT05-LF1V599 firmware van, ez normális?
XDA-n csak T615T03-at látok, egyet megpróbáltam local update-el feltenni, de azt írja nem található update.
Egyébként szerintem 1080p-ben megy az UI nem 4K-ban, appok szerint is, ezért gondoltam frissíteni."Én ismerek minden szabályt, de a szabályok garantáltan nem ismernek engem."
-
pictigjis
senior tag
válasz Lackó1984 #27296 üzenetére
azt jelenti, hogy automatikus frissitessel nem fog ugy a tevekre erkezni, mint a 098 - egyesek szerint
es azt jelenti, hogy vagy pendrive-rol telepiti valaki, vagy sehogy nem kapja meg europaban - egyesek szerint
en is telepitettem pendrive-rol, - szerintem - tok felesleges varni arra, amig a teve magatol talalja meg ezeket a frissiteseket. egyes fw verziok hivatalos (update szerveres) elerhetosege kozott lehetnek regionalis kulonbsegek - egyesek szerint
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
55C735-re most mi a legujabb fw?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.