- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Synthwave #19 üzenetére
Nekem PC csak kb 94 óta, C64 meg 89... Ha egyszer cserélnem kell a mostanit (és nagyon érik), akkor Q6 lesz. Szerencsére már nem ülök annyit gép előtt, vagy ha igen, akkor annyit azért nem kell gépelnem. De nekem egyelőre amit próbáltam, nem adott semmi pluszt. Ízületi problémákra elhiszem, hogy jó az a kiosztás, egyszer próbáltam még régen az MS hasonló billjét, nekem az se jött át.
-
anulu
félisten
válasz
Synthwave #19 üzenetére
uhh, anno a Microsoftnak volt hasonló kialakítású íves bill-e. őszintén, agybajd kaptam tőle :S elhiszem, hogy a csuklóknak jobb hosszú távon, de valahogy nagyon nem sikerült megszoknom, és inkább csak zavart, minthogy segített volna. azóta az ilyenek keyboard-okat kerülöm messze...
btw, kinek mi a "rabbit hole". sim racing miatt most akarok pedál upgrade-et. na az se olcsó...
-
anulu
félisten
válasz
Synthwave #17 üzenetére
ty
akkor lehet az a fő probléma nálam, hogy nincs igényem erre. én is 12-16 órákat ülök a gép előtt, az esetek túlnyomó részében doksi írással, vagy PS scripteléssel töltve, szóval nálam is munkaeszköz.
de valahogy... az összes ilyen csúcs billentyűzet, amit láttam kisebb volt, mint a normál 101 gombos. lehet, ha találnék olyat, akkor instant szerelem lenne. utána meg magyarázkodhatnék az asszonynak
elhiszem, hogy jó, csak valahogy nem jött meg a szikra, hogy jobban utána menjek, szembe meg még nem jött, hogy megnyomkodjam. az, hogy full programozható, nálam annyira nem szempont, valahogy a szokásaim hozzáidomultak a standard billentyűzethez.
PC user since '89
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem is akármilyet: teljesen fém ház, dupla gasket mount és egyéb DIY szegmensből merített részletek, 2,4 GHz-es rádióval megkoronázva.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest