Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcaxavi06
csendes tag
Sziasztok! Lehet elrugaszkodom a valóságtól, ha így van szóljatok rám

Az ötlet az, hogy ehhez a beállításhoz hasonlóan kinyerjem a Google Maps API-ból a közeli BKV járatok, következő indulási idejét. Szóval nem kifejezetten navigáció, hanem mondjuk egy widgetbe rakná a zárképernyőre vagy notifactionben jelenne meg a helyszínekhez közel érkezve.
Tud hasonlót amúgy a SmartCityBp alkalmazás is, ami cserébe nagyon csúnya.
-
barcaxavi06
csendes tag
Amúgy ha nem feltétlenül csak magyarul kerestek választ a redditen is jó kis Tasker közösség alakult ki:
http://www.reddit.com/r/tasker/ -
barcaxavi06
csendes tag
Helló Mindenki!
2 napja szemezgetem a hsz-eket innen és meg kell mondjam van egy-két nagyon ügyes ember

Nekem kb. fél éve van telepítve a Tasker, eddig hagytam szépen, csendben működni. Most (az új béta megérkeztével) kezdtem el jobban bogarászni és adódott egy kisebb gondom."Near Cell" contextre állítottam be "Keyguard Off" parancsot (Secure Settings-en keresztül), de nagyon ritkán működött. Több olyan javaslatot olvastam, hogy a "Wake Device" taskot kellene közé illeszteni, de nem szeretném emiatt agyon meríteni az aksit.
Most "Clear Password/Pin" paranccsal (szintén Secure Settings) hidaltam át a problémát, ami csak nagyon ritkán hagy cserben, de mégsem érzem tökéletesnek.Egyéb ötletek a lockscreen pin ideiglenes kiiktatására?
(Tasker 4.0b4m; Android 4.2.1., CM 10.1.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest