- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
de megnéztem, és ott nem egészen arról van szó amit én akarok, csak annyiról hogy amikor bedugja akkor elindul az alkalmazás, de mint már mondtam ezt tasker nélkül is tudja a telefonom cm10.1-el.
még egyszer leírom hogy mit szeretnék: csak abban az esetben induljon el a zene lejátszó a füles bedugására ha már az endomondo alkalmazás is fut (máskor ne, mert máskor nem zenét akarok hallgatni, hanem mondjuk filmet nézni, vagy rádiózni), és ne csak a zenelájtszó induljon el hanem rögtön a legutóbb hallgatott zene is szóljon magától a nélkül hogy nekem a play gombra kéne nyomnom, mindez történjen a háttérben, ha pedig kihúzom a fülest vagy kilépek az endomondoból akkor a zenelejátszó is záródjon be.
-
SkyLaci
őstag
erre ötlet?:
amikor fut az endomondo alkalmazás (ehhez már van egy "futás" task ami bekapcsolja a gps-t, mobiladatot, elforgatja kijelzőt stb...ezek mellé kéne a következő), akkor ha bedugom a fülhallgatót, automatikusan elinduljon a háttérben a Google Play Music és a zenelejátszás is, amikor kihúzom a fülest, vagy befejezem a futást, akkor pedig automatikusan leálljon. (ezt részben tudja a telefon tasker nélkül is, azonban úgy minden esetben elindul a zenelejátszó, akkor is amikor éppen nem zenét akarok hallgatni, ezért kéne egy kicsit okosítani a dolgot) -
SkyLaci
őstag
sziasztok, azt hogy tudom beállítani hogy amikor elindítom az endomondo alkalazást akkor a kijelző automatikusan fejjel lefelé forduljon és úgy maradjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz CL14 Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest