Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Tápos kibeszélő offtopik
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
de megnéztem, és ott nem egészen arról van szó amit én akarok, csak annyiról hogy amikor bedugja akkor elindul az alkalmazás, de mint már mondtam ezt tasker nélkül is tudja a telefonom cm10.1-el.
még egyszer leírom hogy mit szeretnék: csak abban az esetben induljon el a zene lejátszó a füles bedugására ha már az endomondo alkalmazás is fut (máskor ne, mert máskor nem zenét akarok hallgatni, hanem mondjuk filmet nézni, vagy rádiózni), és ne csak a zenelájtszó induljon el hanem rögtön a legutóbb hallgatott zene is szóljon magától a nélkül hogy nekem a play gombra kéne nyomnom, mindez történjen a háttérben, ha pedig kihúzom a fülest vagy kilépek az endomondoból akkor a zenelejátszó is záródjon be.
-
SkyLaci
őstag
erre ötlet?:
amikor fut az endomondo alkalmazás (ehhez már van egy "futás" task ami bekapcsolja a gps-t, mobiladatot, elforgatja kijelzőt stb...ezek mellé kéne a következő), akkor ha bedugom a fülhallgatót, automatikusan elinduljon a háttérben a Google Play Music és a zenelejátszás is, amikor kihúzom a fülest, vagy befejezem a futást, akkor pedig automatikusan leálljon. (ezt részben tudja a telefon tasker nélkül is, azonban úgy minden esetben elindul a zenelejátszó, akkor is amikor éppen nem zenét akarok hallgatni, ezért kéne egy kicsit okosítani a dolgot) -
SkyLaci
őstag
sziasztok, azt hogy tudom beállítani hogy amikor elindítom az endomondo alkalazást akkor a kijelző automatikusan fejjel lefelé forduljon és úgy maradjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest