Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát ezt így látatlanban nehéz megmondani, gondolom tudod, hogy 2G-n meg 3G-n is mások a cellák és az azonosítóik is, meg ugye több fed le egy területet, vagy pontot.Jahh, vagy úgy. Hát annak szerintem lehet köze program meg rendszer verzióhoz is. Én inkább tiszta lappal kezdenék.
Szerintem indítsd a legegyszerűbbel. Talán a repülő mód éjszakára. Gondolom az menni fog. Először megnézed csak pár perces váltással, ha úgy megy, akkor kibővíted a hétvégés változattal.
Aztán jöhet a GPS. Ahhoz már szükséged lesz a Secure Settings kiegészítőre. És plugin-ként kellesz a feladatot megadnod.
Utána megkísérletezgethetsz a cellákkal. Ha valami nem megy segítünk.
Ha tudunk.
A magyar nyelves dologban nem vagyok teljesen biztos, most nincs fent a program, de úgy rémlik mintha én magyarul és állítgattam volna benne dolgokat. Persze nem 100, lehet már csak az angol nem tűnik fel. Bocs ha hülyeséget mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest