Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Adatforgalmat nem, de szerintem az akkuidőn észrevehetően spórolok. A telefon auto HSDPA kapcsolatra van állítva mert jelentősen gyorsabb a GSM adatátvitelnél. 2 óránként bekapcsol 5 percre sokkal takarékosabb, mint a folyamatos adatkapcsolat, ami pl. minden hívásnál aktiválódna és alvó módban is dolgozik.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dottore
üzenetére
persze,viszont én nem szeretném ha pl minden 4-5 percben lejönne a ph e-mail értesités,ha az általam megadott forumon hirtelen sok hozzászolás jön
Én ezért alkalmazom azt hogy reggel 6-tól éjjel 2-ig minden órában bekapcsol oránként az Autosync,de csak akkor ha a mobilnet aktív,az e-mail üzenet érkezését pedig Mariska mondja be 6-19 óra közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest