Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
jackbacsi87
üzenetére
... és slice14
Én is a Lollipop-al szo*ok ...
Amit sikerült megoldanom:
- GPS: nem ki-, be- kell kapcsolgatni, hanem a Secure Settings a "Location mode"-ot (High acc., Battery Sav., Dev. Only, Loc. Off) a megfelelőre állítani. Én a high és a batt. save között kapcsolgatok.
- Éjszakai némítás: mostantól nem Silent mode, hanem "Interrupt mode" (None, Priority, All) az amit állítgatni kell. Először "None"-t állítottam, de ez annyira none, hogy még az ébresztőt is bekussoltatja. Végül a Priority és az All közötti kapcsolgatás jött be.... és amit nem:
Most épp azzal szívok, hogy hibásan érzékeli az app. start-ot a Tasker. Pontosabban azt érzékeli, hogy elindult az adott alkalmazás, de rögtön mintha ki is lépnék, inaktív lesz a profile. Először azt hittem ROM hiba (egy custom AOSP-ről beszélünk), aztán ezt találtam. Most azon agyalok, hogyan lehetne "megmonadni" a Tasker-nek, hogy az alkalmazás indítása után nem léptem ám ki, csak a rendszer szopatja. Vicces ilyenkor, hogy ha csak megérintem az értesítési sávot felül (le se kell húzzam), akkor utána mikor visszavált az adott app-ra, akkor már minden jó. Futó alkalmazásnak mutatja, míg ki nem lépek.
Nem tudom, hogy ez bug-e a Lollipop-ba vagy feature, de kezdem befonni a hajam. -
slice14
veterán
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Szia
Én csak némíttatom éjszakára tasker-el.Egyébként a play-s verzióval nem megy az air mode, csak pl secure settings plugin-nel. Legalábbis ha jól emlékszem a secure settings beállításaira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer Pc AM4 komplett, újszerű, garanciás alkatrészekkel
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest