Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Nem megoldhatatlan, de egy kicsit elvesztettem a fonalat. Prioritást ha átállítod a night profilnak?
A home taskhoz adj hozzá egy olyat, hogy csak akkor érvényes ha a night profil nem fut. Tehát a otthon vagy és wifi akkor 3 hangerő, ha nem vagy otthon akkor 7. De 22-7 között vagy akkor a night profil megy. Ennyi szerintem. Vagy még egy olyat is hozzá tudsz adni, hogy várjon x időt ha a wifi nem csatlakozik, és csak utána menjen a task.
-
törölt tag
válasz
slice14
üzenetére
Sztem erre más fog tudni válaszolni. Én nem Taskert használok és bár az automatizálásban nagyon sok a közös pont, de az állapot, kontra esemény alapú vezérlés az egyik alapvető eltérés a Tasker és az E-Robot között. Robot használóként nekem természetes, hogy ha két eseménnyel (kezdő és záró) definiálok egy állapotot, akkor gondoskodnom kell minden olyan eseményről, ami befolyásolná a záró eseményt, hisz onnantól a közbejövő lesz az új záró esemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hobby elektronika
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest