Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Áprilisi hardverpasziánsz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz
krysn95
üzenetére
A Sonny SBH50 BT fülesnek nagyon jó a mikrofonja. nyilván akkor ezt kell mndig kb. 20 centire tartanod a szájadtól.
Nem egészen ezt szeretnéd...
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...Az SBH50 BT fülessel használom a AutoVoice-t, Taskerrel.
Mindent meg tudtam oldani offline UK szótárral (Gogglevoice), és tökéletes.
SAjnos offline magyar nincs. De neked mehet az online mivel otthon akarod használni.Végre a BT buttonnal való inditás is megy. Akár külső BT gombbal: pl ez:[link]
Minden más beszédfelismerő progival tett kisérlet halott volt. (Utter, Klets, Voice Control without internet)
Az egyik nem igazán megy offline, a másik nem tudja a taskert kezelni normálisan.Sokat leveleztem a magyar Klets forditóval, mert ő eléggé benne van a témában és végül arra jutottam, hogy Autovoice lett...
-
törölt tag
válasz
krysn95
üzenetére
Sztem félreérted. A miniPC jelen esetben egy pendrive -nál kicsit nagyobb, Androidot (tablet nézet) futtató kütyü, aminek nincs kijelzője, hanem egy HDMI kimeneten adja ki a képet TV -re. Általában Rockchip RK3066 és RK3188 SOC köré épülnek, de van Amlogic, Freescale, stb alapú is. Sokféle kiszerelésben létezik. Google, Youtube segít. Kifejezések: Rikomagic MK802IV, T-R42 Android, Tronsmart Vega, MK908, stb. Ezt a hszt. egy MK802IV -en írom és a hangvezérlést is ezen próbálgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Túraautó topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...