Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Felviszem a nick-ed, mert nem tudtam, hogy Tiéd az eredeti.
Most javítottam a kódot, mert a minimális távolság keresése ciklus rossz volt. Mindig Siófok jött ki.
Az új taszk linkje ugyanitt van: http://goo.gl/HJ2IK8
Próbáltam a lokáció meghatározást másképpen, de az a helyzet, hogy a Köpönyeg.hu 7 fix régióval dolgozik. Így Murga esetén nem fogja tudni, hogy az melyik régió a 7-ből, ha csak "meg nem méred". Mással is megmérhet, pl. Google Maps-szel, de ez volt ez az offline módszer egyszerűbb.
Az Időkép értesítős szkriptbe tettem lokáció meghatározást, egybegyúrva az Időkép.hu féle geokód kiértékeléssel. Ott már megy az online, mert településnév adatbázissal dolgoznak, melyben benne van az összes szerencsére.
-
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ha figyelmesen végolvasod akkor látod úgy kezdődik mástól van a végén a név után meg egy link ahol ott, hogy tőled meg egy nagy köszönöm. Igazából a te taskjaid vannak összegyúrva egybe, hogy más könnyen csak egy adott profilhoz rendelhesse.
Köszönjük hogy megosztottad velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest