Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Google Home/Nest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Pontosan ahogy mondod.
Bár ritkán fennáll az esélye hogy pár bugos app, pl. időjárás jelző vagy faszbukk, rámászik a GPS-re a tudtod nélkül és járatja, de én szerencsére már rég megszabadultam az ilyen programoktól, úgyhogy nincs vele gond.Egyébként én is gondoltam már arra amit írtál, de végül arra jutottam, hogy különösebben nincs értelme erőltetni a GPS kapcsolgatást.
Szerintem az igazán hasznos dolog amit a Secure Settings tud, az Network Location kapcsolás lenne (a-GPS), csak hát írja, hogy leokézandó felugró üzenet nélkül nem tudja elindítani, úgy meg máris nincs túl sok értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest