Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz Real_Necro #1663 üzenetére
Real_Necro és Schuby Köszönöm, ilyenekre gondoltam!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Újabb kérdés!
Egy ilyen övnek, van olcsóbb alternatívája?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
De ugyanazt néztük, csak én a SONY által megadott hivatalos nevet írtam le.
Amit Te írtál, valóban az a jó.
Végül arra jutottam, hogy beírtam az adatokat (tolómérővel lemértem), így már biztosabb képet kaptam.Azonban ahogy nézegettem az objektív tartókat megláttam ezt:
Lowepro Exchange Case 100 AWEbbe elvileg két objektív is elfér!
Mi a véleményed róla?
Az egy objektíves változatra A Lens Case 9 x 13 jött ki
Nekem az előző változat azért tűnik szimpatikusabbnak, mert talán gyorsabban lehet a segítségével objektívet cserélni.
-
Dolphine
addikt
Köszönöm, már az előző link alapján is meg tudtam nézni!
Az objektív SONY SAL55200.Ha jól értelmezem, akkor ezt hozza ki "nyertesnek".
[link]Viszont az nem teljesen világos, hogy a SONY SAL50F18-t miért akarja szintén ebbe a tokba tenni, holott a 9 x 9-be simán beleférne, sőt még a 8 x 6-ba is!
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Most nekem lenne szükségem egy kis segítségre!
Objektív táskára lenne szükségem.
A kritérium:
1. Övre csatlakoztatható
2. Biztonságosan zárható (cipzár vagy tépőzár)Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz fireman123 #1647 üzenetére
Ugye, hogy ugye!
-
Dolphine
addikt
válasz fireman123 #1620 üzenetére
Nekem nem hitted el?
-
Dolphine
addikt
válasz fireman123 #1602 üzenetére
Nekem abszolút nem volt kényelmetlen, sőt!
Ami nagyon tetszik még benne, hogy övbújtató is van rajta, ami nem hátrány. Én is vidéken vagyok (Kiskunfélegyháza), tudom milyen, hogy nem tudsz dolgokat megnézni!
Annyit tudok még segíteni (ha ez az!), hogy küldök képeket (többet, mint a hivatalos!) a táskáról!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz fireman123 #1593 üzenetére
Szia!
Nekem a Lowepro 170-es van. Nagyon szeretem.
A következő cuccok vannak benne:
SONY A58 18-55 + 55-200 + 50 fix + töltő + kábel + Lenspen DSRL Kit + 2 UV szűrő doboza (a szűrők az obin vannak) + napellenzők.
Nekem egyelőre bőven elég, bár mondjuk hely az már nincs benne. Én is tervezek venni egy utazózoomot, illetve vakut, akkor már bajban leszek
A táska nagyon könnyű, jól variálható. A kép egy kicsit csalóka amit a linken látsz! Ne a klasszikus oldaltáskát képzeld el, egy kicsit "doboz" formájú!
A táska teteje dupla védelemmel van ellátva. Értem ez alatt, hogy elől van egy csat, illetve a teteje cipzáros. Nincs esővédő rajta, de egy darabig biztosan ellenáll az esőnek (persze, nem zuhogó esőre gondolok! )Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Övre még nem fűztem, de tény, hogy nem hátrány az sem, hogy ott van!
Nem rossz ez az állványtartó rész, bár nekem nagyobb van, az nem fér oda. Mondjuk egy gorillapod nem lenne rossz. Jaj, nekem, a párom ki fog nyírni, hogyha még veszek valamit!
Esővédő? Azt kell mondjam, hogy az szinte felesleges. Van egy felső része (ami kapcsolható), plusz az alatta lévő rész cipzáros + a bélés. Egy darabig ellenáll ez is. Ha nagyon esik, úgyis fedezéke keres az ember. Legalábbis én így gondolom.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Olyan fotós táskára lenne szükségem, amibe egy SONY A58Y két obivel, összes tartozékával belefér.
Jó minőségű táskában gondolkodom, mint pl. Lowepro, Case Logic stb. Ha van valakinek ötlete ne tartsa magában.
Először ajánlatok kellenének, utána szeretném majd szűkíteni, a legdrágábbtól, a legolcsóbbik!Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest