Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
egy próbát biztosan megér, végtére is egy skoda octavia rs némi extrával megtűzdelve már rendesen közelít az újságcikkben említett x3-as bmwhez ár tekintetében, tehát van akkora üzlet nekik - nem mellesleg neked is, hiszen egy 200LE-s autón nem keveset lehet ilyen-olyan adók formájában spórolni.
-
yOLORO
csendes tag
Jobb autó nekem:
Polgári kaszniba egy komolyabb motor. Pl: Octavia RS kombi.
Egyáltalán nem hivalkodó, de dinamikus közlekedésre bőven alkalmas. Rettenetes nagy előnye hogy még mindig csak egy "skoda" az emberek nagy részének.A pesti élet azért teljesen más. Sajnos ez is ennek az országbak a nagy problémája hogy nagyon Pest központú, gondolok itt a közlekedésre vagy akár a gazdasági életre.
Visszatérve a bérlésre:
Láttam az autókínálatba olyat hogy "egyéb".
Lehet egy próbát megérne megkérdezni, hogy a fentebb említett típusú autóval egyénileg nem foglalkoznának-e.Sajnos egyenlőre még nem aktuális a dolog, dec. elejére várok egy komolyabb üzletet.
Ha összejön megkeresem ezt a céget is, de addig is keresgélek még bérbeadással fogl. cégeket. -
tkazmer
addikt
nem teljesen értem, akkor most neked mi a jó autó?
bár igazából ez irreleváns, azért az emberek többsége jobb autónak gondolja a bmw-t és társait, mint a suzukit, ez alapján írtam, hogy "jobb autó", de akkor módosítom, prémium kategóriás autó.
azt nem tudom, hogy felétek mi a helyzet (amikor járok miskolcon, mindig csak annyit tapasztalok, hogy jön szembe 600 suzuki majd egy 7es bmw és így tovább), itt Bp és környékén azért sok olyan ember van, aki bizonyosan megdolgozott a "jobb autóért".egyébként a német rendszámnak az is előnye, hogy német adókat kell fizetned (illetve kell magyar cégautóadót is, de német áfát fizetsz és igényelsz vissza a német államtól (19%), német súlyadót fizetsz, és rengeteg magyar adót meg ugye nem fizetsz. ilyen módon a megspórolt pénzt költheted egy "jobb" autóra, erről szól ez a bérlős biznisz
)
-
yOLORO
csendes tag
Mindenkinek más a jó autó. Vki esküszik az 1.6 Swift Sedan -ra meg egyébb földi "jókra" de sajnos nálunk egy x5 és társai csak hazug politikusainknak vagy uzsorás maffiózóinknak van.
Tőlünk nyugatabbra azért jómódú családapukák is vezetnek ilyet nem csak olyanok akik lopták a rávalót.Szóval számítástechnikával fogl. csak abból a pénzből amit cégautóadóra és egyéb "büntetésre" fizetek inkább egy "jobb" autóra költeném. Mondjuk csak néznek a cseh és német kollégák mikor beszélgetünk a cégről és az azt sújtó adókról Magyarországon.
-
tkazmer
addikt
egy, a '90-es években bukott broker + az egyik legsikeresebb magyar üzletember alapították eredetileg bmw-k kölcsönzésére, mára már a legtöbb prémiumkategóriás autó "kapható" náluk, épp a napokban bővítették a palettát infinityvel és ferrarival.
[link]a II.ker-ben azért van olyan sok ilyen autó, mert - mint ahogy a cikk is írja - többnyire kicsi cégek jómódú vezetői azok, akik ilyen autókkal járkálnak. ennél fogva napközben az V.kerület (parlament és környéke) van tele ilyen autókkal, munkaidő után pedig a II. ker. hűvösvölgy és környéke, amely meg ugye inkább villanegyed, és ahova ezek az emberek hazamennek.
-
yOLORO
csendes tag
válasz
concret_hp #30 üzenetére
jaaa, csak nem értetem az iróniát a szavaidból....
-
yOLORO
csendes tag
Van bármi plussz info ezzel a céggel kapcsolatba?
-
Finnlala
újonc
Sziasztok!
Olvastuk a hirdetést és felvettük "Zsolttal" a kapcsolatot...elmondása szerint csak idén 740darab autót "adtak el" ebben a bérleti konstrukcióban...
Lehetőség van a cég megbízása után hozzájutni a német cég adataihoz és megbizonyosodni arról, hogy valójában ki ez mi ez....nem tetszés esetén a megbízási díj megfizetése nélkül vissza lehet lépni az üzletből...lehet, hogy elmegyünk idáig...kiderüljön miről van szó...nekünk sem sikerült úgy kiszámolni a konstrukciót, hogy az megérje... -
^Bundi^
őstag
voltam ott 1-2 napja..hát ott még madár sincs
mondták, hogy 2 éve (2006 okt) elköltöztek
akkor Szilágyi Zsolt aza zsolt akit írtak és akivel énis beszéltem -
Male
nagyúr
Egyre szebb... gondolom a beltag a 90 éves nagymama...
Mondjuk reklámozni elvileg csak saját magukat reklámozzák rajta...
Lizingelik az autót a kereskedőtöl x kaucioért és y havidíj, Casco, stb.-ért. Majd tovább lizingelik a baleknak, akarom mondani kedves ügyfélnek, X kaucióért, és Y havidíjért.
X>>x, így a különbözet náluk marad... y>>Y, így a pénzük persze fogy, amihez jutottak, de vannak új belépők, akiktől megint jön be a pénz...
...aztán hirtelen csődbe mennek, üres iroda lesz csak, nagymama beszámíthatatlannak nyilvánítva, vagyona nincs... kültag meg nem felelős, és ennyi.
-
Ariadne
őstag
Hát, a kétkedőkkel értek egyet. Az Il Ferronál is az volt a legnagyobb bukta, amitől eleve életképtelen a dolog bármilyen konstrukcióban, hogy egyszerűen az autóreklámra mint olyanra nincs igazán kereslet. Innentől lehet ez része bármilyen konstrukciónak, bukta lesz.
A szöveg, amivel indokolják, hogy milyen jó, elég homályos, egyáltalán nem látom, mitől jó ez magának a cégnek hosszú távon...
Ja, az a cég a cégjegyzék szerint egy 40.000 azaz negyvenezer forintos jegyzett tőkéjű betéti társaság - azt hiszem, ez a nevetséges kategória. A cég beltagja Szilágyi Lászlóné (an.: Vőfény Mária) 8000 Székesfehérvár, József Attila u 2/a. X.1., kültag pedig Szilágyi Zsolt (an.: Kiss Mária) 2060 Bicske, Kossuth u 11. Az látszik, hogy a kültag (akinek korlátozott a felelőssége az általa betett kemény 30.000 Ft erejéig) kezdetektől benne van a cégben, a beltag (aki elvileg korlátlanul felel a vagyonával - már ha van neki) viszont csak 2006 vége óta az. Fő tevékenység: saját tulajdonú ingatlan adásvétele.
Hát nem egy tőkeerős cég, az biztos.
Átvariált Il Ferro, felejtős...
-
^Bundi^
őstag
és gen ők azok
Four Sale Ingatlan és Szolgáltató Bt.
Esztergomi út 32., 1138 Budapest E-mail: foursale.bt@chello.hu WWW: bereljki.hu
Telefon: 06(30) 2030001 Fax: nincs megadvaLeírás: Autókölcsönzés!
Tartósbérlet autókra!
Hitel!
Befektetés!háhááá..holnap bemegyek, hogy bérelnék 1 autot
-
^Bundi^
őstag
mail cím alapján rákerestem google
Four Sale Bt
Cím: Budapest 13. kerület
Telefonszám: +36 30/2030001
Nyitvatartás: H-P: 8-20, SZ: 9-18, V: 9-18
E-mail cím: autok@chello.hu13. kerben csak ilyen van
Cégnév: Four Sale Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Betéti Társaság
Székhely: 1138 Budapest, Esztergomi út 32. (Térkép >>>)
Cégjegyzékszám: 01-06-741487
Adószám: 20302957-2-41
Státusz: Hatályosmiket nem találok még
EZegyre kacifántosabb
vicces..gyakorlatilag szembe vannak az irodámmal...
holnap benézek hozzájuk -
Male
nagyúr
Szerintem itt is az... egy darabig az új belépők kauciója fedezi a régiek "veszteségét" (azt, hogy nem ilyen nevetséges összegbe kerül valójában havonta az autó).
Akárhogy nézem, én alapjaiban ugyan azt látom benne, csak egy kicsit "újrafényezték".
...de pár hónap és kiderül
-
^Bundi^
őstag
-
^Bundi^
őstag
nem olcsón elviheted
hanem alacsony lesz a bérleti díj
az autót tartós bérletben kapod meg
én arra gyanaxom egyáltalán nem is látod viszont se a pénzed sem az autót
mivel itt nem X összeg befizetéséről van szó hanem nagy összegű kacuióról (milliós nagyságrend)
valszeg a befizetése után többet nemlátod sem őket sem a pénzt. -
Male
nagyúr
-
^Bundi^
őstag
tény...kaució..
lehet vajon tenni bármit az ilyen és ehhez hasonlo bagázsok ellen? -
(Kolombusz)
veterán
A szó helyesen kaució, nem kaukció.
-
^Bundi^
őstag
válasz
oceanearth #5 üzenetére
azért is tettem ki, mert szerintem is kamu valszeg le akarnak húzni a kaukcióval.
Kérdés van e bárkinek hasonlo jellegű tapasztalata.
-
-
^Bundi^
őstag
A helyzet a következő
láttama neten 1 hirdetést (ezt)felcsillant a szemem
utánakérdeztem
casco kötelező minden bennevan
úgy megy
kocsi német listaára*0,3 a kaukció és a kaukció 1% a a törlesztő(kivéve nagyértékű (100.000+ Euro) autoknál ott kicsit másergo 1 nissan 350Z sport packal 43K euro---> 13K euro a kaukció és kb 130 Euro a havi bérleti díj --->kurvaolcsóóó
ennyiből a casco nemjön ki..
beszéltem a fószerral elvileg ennyi így működik.
2 díj van még 1 szerződéskötési és 1 kaukcióbiztosítási díj ami nagyjából a kaukció 5% összességében (itt kb 650 Euro) ez egyszer fizetendőelvileg az benne a trükk, hogy a kaukciót ők befektetik kinnt ezért is a fix 2 év és kerül rá 1 felirat ami őket hirdeti (nemtudom pontosan mekkora) így reklámautóként igen sok dolgot le tudnak írni és visszajár nekik (pl áfa..)
ez nagyon szépen és jol hangzik..kérdés megjön e az auto a kaukció kifizetése után mivel túl olcsó túl szépen hangzik..35K ért 1 daewoo matizt nem bérelsz
várom a véleményeket esetleg tapasztalatokat aki már találkozott velük vagy hasonloval
jahh.: a cég nevét nem árulta el azt majd csak szerződéskötéskor..ez nekem kicsit off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- 31,5" HP OMEN 32q IPS Gamer monitor 2560 1440 1ms 165 Hz Gamer monitor
- (HV320WHB-N80) SENCOR SLE 3214M4 Led Tv Alaplap és Ledek Eladóak
- Dell Poweredge T310 Processzor hűtő, LGA 1156 (Socket H)
- Phillips EP5363 automata kávéfőző - tisztítás-karbantartás után eladó
- Samsung A20e Dual Sim-es készülék új gyári aksival eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest