- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1egaly
aktív tag
Ha minden igaz lesz új ,modern,ügyfélbarát honlapja Tarréknak!
Vajon lesz-é önálló fórumuk??
Az lenne az igazi,első kézből(nevüket vállalva) válaszolnának panaszainkra,ötleteinkre(stb.)!!!
-
emre33
addikt
válasz ThuG4LifE #5396 üzenetére
Nem érted.
Csatorna lényegtelen, az a lényeges, hogy egy csatorna nem működik 1 hete, és semmilyen tájékoztatást hivatalosan nem kapunk.
Miközben ez kötelessége lenne a szolgáltatónak!
Miért titkolja a hibát, miközben nem is az ő hibája?
Azért mert a vezetőség, élén 1-2 igazgatóval, vezetővel, ügyfélszolgálati vezetővel alkalmatlan a munkájára.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
ThuG4LifE
senior tag
-
veterán
-
Joke21
aktív tag
Akkor most hogy van/lesz? Az M1HD ingyenes lesz, akinek van digitális előfizetése?
-
emre33
addikt
válasz ThuG4LifE #5386 üzenetére
Nem a csatorna a lényeg, hanem hogy 1 hete semmilyen tájékoztatás nincs!
Semmi! Totális érdektelenség! És ez szomorú és elkeserítő, nem kicsit.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
ATV HD?
Egy hivatalos tájékoztató vagy valami?
-
korfa
aktív tag
-
veterán
A Maxpak aktiválása nálam azonnal megtörtént. 2 hete voltam újrakötni az HBO szerződést, de nekem semmilyen netgyorsítást nem említett az ügyintéző hölgy, csak az HBO HD-t meg a 2 hónap ingyenességet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
korfa
aktív tag
válasz szabogabor10 #5380 üzenetére
valóban nem azonnali. kb 12 óra. Illetve max 3 nap mert annyira válalják a supermaxpak bekötést.
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
-
veterán
-
korfa
aktív tag
válasz szabogabor10 #5377 üzenetére
Nem. Hanem azonnali sebesség növelés... De ezt már irta valaki...
-
veterán
-
XeeN
senior tag
Ha valaki most fizet elő az HBO-ra, meglepetés fogja érni.
-
Rosep
senior tag
A digitális csatornák pontos kiosztását én nem találom a Tarr honlapján, vagy nincs fent?
Nem tud valaki egy pontos listát beírni? Mert van egy Samsung TV, ami nem talál meg mindent. -
Televan74
nagyúr
válasz szabogabor10 #5372 üzenetére
Vagy esetleg csak egy drága "berendezésről" van szó. Talán nem lehet minden sarki műszaki boltban kapni.
Mindenbe beleugatok!!!
-
veterán
-
emre33
addikt
UPC forum:
"Az ATV-ben meghibásodott egy fontos berendezés, amin keresztül megy a HD adás. A javítása már folyamatban van.
Sajnos csak a jövő héten kapunk információt a javítás idejéről."https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
XeeN
senior tag
Ne értsd félre, de ezt ajánlom figyelmedbe: -ba, -be, -ban, -ben.
-
veterán
-
emre33
addikt
Upc előfizetők is panaszkodnak, hogy nincs ATV HD.
Ha ez igaz, akkor a hiba máshol van.
Tarr még saját magát se menti ki a szarból?
Ez ám minőségi tájékoztatás!
[ Szerkesztve ]
-
1egaly
aktív tag
Az új digitális csomagokkal kapcsolatban kérdeznék,hátha Ti jobban értitek....
Ami biztos megrendelem a Platina és a HD csomagot.
Ami még szóba jöhet :Útitárs[495Ft] ,Filmbox[990Ft] esetleg Adrenalin[890Ft](ha lesz benne Digi)Azt értem ha a Platinát,HDt lekötöm egy évre az 2220ft.
De a másik hármat nem szeretném lekötni,mert ha nem tetszik,esetleg változtatnak az összetételen akkor lemondanám,mint ahogy most is lehetőség van erre.
Ebben az esetben az Útitárs ára:1590 Ft??,a Filmbox:1290 Ft/hó??,az Adrenalin:1080 Ft/hó??
Az azért durva hogy az Útitárs egy ezressel több hűség nélkül..Kíváncsi vagyok véleményetekre,hogy jól értem-e??Kösszz
-
emre33
addikt
Hát ez az.
De NE azt írja, hogy nem jött jelzés még, hanem MIELŐTT beír a hibajelentőnek, NÉZZE MEG, hogy nála működik-e.
És mivel nála se megy, ezért baszta megnézni.Fönökének el kellene beszélgetni ezzel a munkavállalóval!
Amúgy szerintem erre a hibára automatikus figyelmeztetésnek is kell lennie.
Nincs teleweb szolgáltatás, vagyis egy árva digitális jel se jön ki.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
1egaly
aktív tag
Egyelőre nem kaptunk jelzést hibáról, elképzelhető, hogy egyedi lehet. Kérem jelentsen hibát a 1223as telefonszámon. Tisztelettel, Tarr Kft.
Azaz érdekes,hogy annyi fáradságot nem vesz,hogy rápillantson a kritizált csatornára.....Nem értem a központukban senki nem néz tvt???
-
veterán
-
emre33
addikt
válasz szabogabor10 #5359 üzenetére
Nincs teleweb szolgáltatás.
Ezt akar írja ki a TV-m, ha azon ahol eddig jött semmilyen jel nem jön át.
Nem értem, hogy pl:
1: Minden reggel egy TARR-os alkalmazott miért nem nézi végig a csatornákat?
2: Ha hiba van írják ki, tegyék közzé felesleges bejelentéseket/bosszúságot el lehetne kerülni.
3: ATV HD helyére irjanak már ki egy szöveget: Műszaki hiba.Pár hét alatt nagy minőségbeli ugrást lehetne ennél a cégnél elérni. Ha engednék, én nagy reformokat hajtanék végre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tutu7030
veterán
Facebookon megírta a tarr:
"Tarr Kft Egyelőre nem kaptunk jelzést hibáról, elképzelhető, hogy egyedi lehet. Kérem jelentsen hibát a 1223as telefonszámon. Tisztelettel, Tarr Kft."A Kálmán Olgát akarod hd-ban nézni?
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
emre33
addikt
ATV HD nem müködik
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz szabogabor10 #5350 üzenetére
Ha az nfl szezon kezdetere visszatennek hdban az jo lenne. na meg ha vegre nbat is adnanak az espnen ... Tul sokat kerek?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
korcsi
veterán
válasz szabogabor10 #5352 üzenetére
És mennyibe kerülne?
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
veterán
-
Joke21
aktív tag
Simán lehetne egy SportHD csomag. Csak úgy is azt mondanák rá, hogy az nem éri meg, kevés embert érdekelné, blablabla.
-
veterán
válasz ThuG4LifE #5349 üzenetére
UPC is kivette, de a hatalmas nyomásra kénytelen volt pár hónappal később visszarakni (ráadásul a HD felbontásút, így oldották meg, hogy emiatt többen fizessenek elő a HD csomagra). Ezt a módszert a Tarr is alkalmazhatná.
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz szabogabor10 #5346 üzenetére
ESPN jó volna, de kicsi rá az esély szerintem, a sima is ki lett véve anno a digitálisból, akkor le is mondtam az egész digitális előfizetést.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
veterán
-
veterán
-
Rosep
senior tag
Azért szépen lassan csak pakolgatják fel a HD adókat. Hiába, a fejlődést nem lehet megerőszakolni, csak hátráltatni.
Duna HD-t meg NatGeo Wild HD-t felrakhatnák még. Egyébként most Nickelodeon HD lesz végülis? -
ThuG4LifE
senior tag
Hiszem, ha látom!
Remélem a ManU - RealM meccset már HD-ban tudjuk nézni!''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
veterán
-
meke11
aktív tag
" Igen, várhatóan márciustól elérhető lesz a Sport1 HD csatorna. Tisztelettel, Tarr Kft."
-
HIJ
őstag
Szerintetek ez mit jelent?: "A Platina mix csomag esetében feltüntetett 1 éves hűséges havidíj területi kedvezményes havidíj."
Valaki kérdezte már FB -n, de nem ott, hanem telefonban kapott választ. Azért én is rákérdeztem...
-
HIJ
őstag
válasz Gedeon31 #5337 üzenetére
Igen már van optika, de van vmi erőműves befolyás lehet ott. Egyszer beszéltem az ESZI egyik informatikusával és az monda, hogy talán megkapják az "erőmű" optikáját... Még az is lehet hogy csak az erőmű miatt húztak Paksra optikát és ha már arra jártak, áthúzták a városon is
-
Joke21
aktív tag
Engem ma felhívtak, mert hogy hűséges előfizetője vagyok a cégnek, akciót ajánlanak. A SuperMaxPakk csomagot odaadják x ezer forintért (nem érdekelt, nem figyeltem az árát) plussz megduplázzák az internet sávszélességét. Na erre egy picit kiakadtam. Mondtam neki, hogy hát azt egyébként is megduplázzák, na erre már nem tudott mit mondani. Na mondom nagyon szép, hogy így próbálják félrevezetni az ügyfeleket. A hűséges ügyfeleket!
-
seria
tag
Én is csak reménykedek, hogy egyszer eljön majd az az idő. Utálom a monopol helyzetben lévő cégeket legyen bármiről is szó
(#5325) ThuG4LifE
Brutál rossz mintha 20 évvel ezelőtti közvetítések lennének. Ezért is sajnáltam, hogy a sport klub nyerte meg az olasz és a francia foci közvetítési jogokat. Remélem a sport klub megszűnik létezni a hülye kommentátoraival együtt. -
Tutu7030
veterán
-
devast
addikt
Analógnál nem díjköteles ha több tv-d van. Ezen csúsznának el... Egyszerűen analógban csak ~30 csatornát kéne kínálni, és akkor max 2 év alatt kikopna az összes szemét. De egyik napról a másikra ezt megvalósítani... szerintem nem lehet. Vagyis lehet, de nagy ráfizetéssel.
-
HIJ
őstag
Az optika is csak hiú ábránd. Még a nagy városokban is csak a sűrűn lakott területekre (lakótelep) viszi oda minden szolgáltató, mert méreg drága a kiépítés. Szóval én itt a "kis"Madocsában csak ábrándozhatnék az optikáról, mert konkrétan : "talán megérem még" kategória. De még pl a "nagy"Pakson is csak max a főutca meg a lakótelep kap optikát...
-
veterán
Így van. Egy ekkora területtel rendelkező cégnek nem lenne nehéz ezt megoldani.
Seria: Optikával abszolút nem érdemes számolni. A Tarr területen élők nagyon kis százalékánál elérhető és ez nem fog jelentősen változni az elkövetkezendő években.
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
analóg adás problémát nézzük át alaposabban
1: Analóg Tv nézők egerészének új LCD tv van, ők kapjanak Conax modult.
2: Akinek nincs, vagy régi LCD TV van, ők kapjanak ingyen SET TO BOX-t. 1 darabot.
Több darab az havi díj köteles.
Fizessenek, ha 30 tv többet akarnak nézni.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
seria
tag
"Mivel nincs, így sajnos marad a szopás"
Így írtam, én is tisztában vagyok vele, hogy ez a "saját" hálózata. (Amit nem volt nehéz kiépíteni előfizetőként 30.000 forintért)
"Erre meg valljuk be igen kevés esély van, pláne vidéken..."
Erre csak a T-home-nak van esélye az optikai hálózattal amit remélem bővít. Előfizetnék rá tv+net, ez mellé még lazán beleférne a Digi tv Hd előfizetés árban és még marad is. Ez lenne a legreálisabb esély arra, hogy az emberek 90% -a lecserélné a szolgáltatót.(#5323) Tutu7030
Így van. Erre is alkothatnának egy törvényt valahogy. -
Tutu7030
veterán
Miért nem?
"A lakossági fogyasztók számára az áramszolgáltatók közötti szabad váltás 2003 óta lehetséges."
Sőt, gáz szolgáltatót is választhatsz, és vezetékes telefont sem kötelező a "T"-től venni.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
HIJ
őstag
Ezzel a gondolatmenettel csak az a baj, hogy a kábel hálózat általában adott helyen egy kézben van. Tehát pl a mi esetünkben a Tarr rendelkezik a kábel hálózattal, akkor hogyan lenne digi vagy UPC kábelünk? Max ha valamelyik beruházna és a tarr kábele mellé húzna egy másikat. Erre meg valljuk be igen kevés esély van, pláne vidéken...
Ez sajnos helyi adottság. Ez olyan, mintha azon vitatkoznánk, hogy nekünk milyen jó lenne ha nem az EON szolgáltatná az áramot, mert az ÉMÁSZ olcsóbb. De az áramhálózat nálunk az EON -é, így nem tudsz az ÉMÁSZ -tól áramot venni...
[ Szerkesztve ]
-
seria
tag
"Plusz egy tévéért "hd-s" conax kártyával lehúznak havi 1550ft-ot, ami azért nem gyenge."
Ez azért tényleg szemétség, de még úgyis jóval olcsóbb lenne ha rászámolnám a 2 modult (jelen estben nekem 2 tévém van)
Ha a tarr szolgáltatási területén lenne upc vagy digi kábel nem lenne miről beszélni. Mivel nincs így sajnos marad a szopás.(#5320) ThuG4LifE
Majd akkor fognak észbe kapni ha tömegesen távoznak a digihez. A digi adja a legszínvonalasabb sport csatornákat.( mondjuk itt sajnálnám a Sport klubot a de csak "seria A" miatt)[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
Vicc az egész ... 2013ban 1 db sport csatornát kap az ember HD minőségben ... Nem tudom, hogy legalább a Sport1 HD miért nem fér bele, ha már a digit ennyire elcseszték.
-
devast
addikt
-
seria
tag
válasz szabogabor10 #5315 üzenetére
"lassan elérik a UPC kábeltv árszínvonalát."
Hát nagyon, de nagyon lassan. Látogass el a UPC oldalára és akkor képbe leszel a csomagokkal kapcsolatban. Jobban mondva abszolút nem egy árszínvonal a Upc és a tarr.
(#5313) ThuG4LifE
Kik azok az emberek akik még a sz@rt is nagy felbontásban akarják nézni?
Más országokban nyomják ezerrel a Hd sport és természet csatornákat, nálunk meg etetik a népet az ilyen hülye adásokkal amik ezeken a szenny csatornákon folyik. -
veterán
Szerintem újra lehet majd kötni a hűségszerződést, ha bejönnek az új csomagok (legalábbis remélem, engem is érintene a dolog). Ha minden területen ezek az árak lesznek, lassan elérik a UPC kábeltv árszínvonalát. Csak az analóg rendszerrel kezdjenek már valamit...
-
HIJ
őstag
Na ez kezd érdekes lenni. Épp tegnap írtam nekik, hogy aláírok egy évet a HD csomagra, de most gyorsan írtam nekik, hogy mégse. Megvárom a március 5 -ét. Most fizettem volna 1910 ft -ot egy csomagra, de ha ez valóban így lesz, akkor a Platina+HD= 1220+1000= 2220 ft. Azért már megéri a + 310 ft azt a plusz majd 40 csatornát...
ThuG4LifE:
Még mindig jobban mint az iConcetr HD meg az ATV HD...[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
Super tv2 hd ... Az kell
-
veterán
Szerintem bőven tudna szerezni a Tarr elég CI modult / STB-t. Sok embernek meg szerintem nem is kellenének az eltávolított csatornák, ők maradnának analógban 2-3 k-ért. Egyszer szerintem meg fogják lépni. Kérdés, mikor... A HD kínálatot mindenképpen bővíteniük kell, ez nem kérdés. Meg persze a net sávszélnövelésének is jól jönne.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz szabogabor10 #5308 üzenetére
Szerintem tarrnál nagyon sok ügyfél használ még analóg tv-t. Mondjuk úgy, hogy sok elmaradott területen is szolgáltatnak, és nagyon sok box-ot kéne kiszórniuk a felhasználóknak, hogy ez működjön.
Saját szemszögemből támogatom az ötletet, én nem "használok" már sehol itthon analóg adást.
emre: oké, hogy meg kell szüntetni. De mit csinálsz több ezer emberrel, akinek szerződése van. Hátrányosan nem igazán módosíthatod....[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz szabogabor10 #5308 üzenetére
Egyetértek. Sok analóg csatorna nagy hiba. Extra csomagot meg kell szüntetni.
-
veterán
-
veterán
válasz Materix #5307 üzenetére
Nálam megvan a full sebesség.
Rosep: az lenne a megoldás, hogy lecsökkenteni max. 25-30 csatornásra az analóg kínálatot és ajándékba adni digitális előfizetés mellé. UPC évek óta így csinálja. Tarrnak is már régen meg kellett volna lépnie. Így sokkal több hely maradna netnek meg új HD csatornáknak
[ Szerkesztve ]
-
Materix
csendes tag
Nálatok is folyamatosan elmegy a net? Hihetetlen komolyan mondom, visszajön és ilyen 150kb-al töltök le 15 Megás nettel, után megint elmegy. A vizek vernek esküszöm... :\
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz szabogabor10 #5303 üzenetére
Sajnos sokan azt hiszik hogy húúú olcsóbb pár ezerrel akkor az tök jó lesz, a mostani drága ezért nem jó (UPC-DIGI) aztán a váltás után döbben rá az illető hogy hiába fizet kevesebbet, de a kapcsolat rosszabb lett.
T-s topikba gyakran előfordult hogy 15ös ADSL csomagot módósította az illető 20asra de a sebesség változatlan maradt, sajnos 120/10es csomagnál is túlterheltség van, kevés a freki, elkapkodta a sebesség emelést a T.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kabelmania27 #5302 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy ez nagy kihatással van az amúgy is harmatgyenge minőségű IPTV-re is...
Félek attól, hogy sokan megbánják a váltást. Kábelnek nagyon sok szempontból nincs párja.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz szabogabor10 #5300 üzenetére
Én is (rajtunk kívül sokan) így gondoljuk, megvan a le és a feltöltési max sebesség.
ADSL elég gyenge volt nekem is a feltöltés. 512kilóbit helyett 125volt a feltöltési sebesség, kábelnetnél pedigóa max.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest