-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hapcis
tag
Csak a ''csak''-ra egy rövid gondolatot..(és ezzel lezártam)
-Nem úgy kell érteni azt amit írtam, hogy a mai 80% körüli hatásfok rossz vagy hogy kevés (mert ez relatív, meg hogy a mérnökök csak ennyire (voltak) képesek stb.), hanem arról az oldalról kell (próbáltam) megközelíteni, hogy -hogy lehetne még jobb a többi általad felsorolt szemponttal együtt ez a fontos táptulajdonság.
Abból indultam ki ha jobb lehetne a hatásfok akkor kevesebb energiát kéne használunk, kidobnunk az ablakon (a pénzel együtt) de persze a többi gép-építőelemre vagy másra is írhatnám.. (próbáltam rámutatni a komponenseken jelentkező veszteségekre vagyis megkeresni hol van jelentős veszteség a rendszerben ezáltal ezeket javítani lehetne (remélem érthető voltam)) de mint írtad nem lehet így felboncolni ezt az összetett dolgot és ezt nem firtatom tovább..
-----------------------
..remélem lesz jelentős javulás ezen a téren is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest